Claire Scheerders

Veel keuze voor een lage prijs. Makkelijk te bestellen en vrij snel geleverd. Je moet wel best veel bestellen om in opmerking te komen voor gratis levering, wat ik een min punt vind.

Super makkelijk om te bestellen.

Mij ervaring is een snelle levering

Ga zo door

Hanneke Heijnen

verkeerde bestelling geleverd, maar snel en simpel opgelost. perfect

Snelheid , klant vriendelijkheid

Perfect op tijd geleverd. En de emmers 5 kilo fondant zijn super.

Bestelling niet gehad

Reactie Taartoutlet:

Op dit moment heeft mevrouw haar bestelling nog niet binnen. Deze is wel verstuurd. Omdat het een eetbare print betreft gaat is het geen pakket maar gewone post. Dus geen track en trace, Daarom... Op dit moment heeft mevrouw haar bestelling nog niet binnen. Deze is wel verstuurd. Omdat het een eetbare print betreft gaat is het geen pakket maar gewone post. Dus geen track en trace, Daarom wachten we altijd wat langer om te kijken of het toch nog komt. Als deze niet komt krijgt mevrouw natuurlijk een nieuwe. Helaas gaat er bij de post veel mis,daar kunnen wij niets aan doen.

Carla van Hage

Zeer vlotte service, vind het alleen jammer dat bij elk artikel dat je wil bestellen er gelijk extra verzendkosten, wilde meer bestellen, helaas het opsturen werd zo duur dat ik ervan af heb gezien.

Reactie Taartoutlet:

de verzendkosten zijn maximaal 5,50. En dan kunt u tot 30 kilo bestellen. Dat is niet duur,de werkelijke kosten zijn hoger. Mevrouw had een product besteld dat door de brievenbus past en zodoende... de verzendkosten zijn maximaal 5,50. En dan kunt u tot 30 kilo bestellen. Dat is niet duur,de werkelijke kosten zijn hoger. Mevrouw had een product besteld dat door de brievenbus past en zodoende maar 1,80 betaald. Logisch dat het duurder wordt zodra het niet meer door de brievenbus past.

Leuke site, goede service, klantvriendelijk

Goede en snelle service. Leuke prijzen

tricia

Goed en erg snel!

Bestelling verliep erg goed! Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. En door de mooie producten een geweldige verjaardagstaart

Omdat ik mijn levering iets later wilde hebben heb ik dit gemeld en dit is dan ook gebeurd. Top.