Goede levering print zag er goed uit

nee

Jantine Bosma-de Haan

Top

Frozen ouwel besteld

nee

Duidelijke site, snelle levereing

nee, het is helder en duidelijk. omschrijving van produkten zijn goed, voorraad is prima.

In het algemeen goed. Snelle levertijd, goed kwaliteit van het product. Een beetje te weinig informatie bij het bestellen van het product op de website.

Levertijd en kwaliteit van het product uitstekend

De levering was een drama. Na een week, 5 telefoontjes en 2 mailtjes verder kreeg ik de bestelling eindelijk binnen. Ook heb ik iets besteld wat later niet op vooraad bleek te zijn dus geen idee... De levering was een drama. Na een week, 5 telefoontjes en 2 mailtjes verder kreeg ik de bestelling eindelijk binnen. Ook heb ik iets besteld wat later niet op vooraad bleek te zijn dus geen idee hoelang ik daar nu nog op moet wachten. De afhandeling ervan vind ik ook slecht, want je zou toch verwachten dat je iets van een kortingsbon krijgt ofzo voor de volgende bestelling. Zou nog slim zijn van het bedrijf ook, want dan had ik waarschijnlijk nog een bestelling gedaan en nu ga ik liever opzoek naar een andere bestelsite..

Goed bakblik

Reactie Taartoutlet:

In eerste instantie was het aflever adres van mevrouw verwisseld met het factuuradres. Heel vervelend, wel meteen aangepast bij DPD die er vervolgens een potje van maakt. Daar kunnen wij helaas... In eerste instantie was het aflever adres van mevrouw verwisseld met het factuuradres. Heel vervelend, wel meteen aangepast bij DPD die er vervolgens een potje van maakt. Daar kunnen wij helaas niets aan doen. Het lange wachten heeft niet aan ons gelegen. Wij kunnen niet alle fouten van DPD of post NL compenseren, daar is geen beginnen aan. Wat betreft de kortingscode, wij doen dit bewust niet omdat veel klanten juist geen kortingscode willen omdat ze zich gedwongen voelen weer bij ons te bestellen. Als we zelf een fout hebben gemaakt en iets willen compenseren dan sturen we liever een aardigheidje mee.

Snelle levering en erg vriendelijk.

Wel degelijk de goedkoopste!!!

Goed, snelle levering

overzichtelijk en duidelijke pagina's

Sofie

Zeer positief... Ruim assortiment !!

Ruim assortiment en snelle levering