hind

Ik heb een bakvorm besteld die veel kleiner is dan ik had verwacht. ik wilde het graag retourneren maar erg onduidelijk info daarover en zelf de kosten betalen vind ik ook belachelijk

Reactie Taartoutlet:

Alle producten mogen zonder problemen geretourneerd worden. Het is logisch dat de klant zelf de verzendkosten betaalt als het product niet aan de wensen voldoet. (dit staat ook in de algemene... Alle producten mogen zonder problemen geretourneerd worden. Het is logisch dat de klant zelf de verzendkosten betaalt als het product niet aan de wensen voldoet. (dit staat ook in de algemene voorwaarden) Als het stuk is of een verkeerd product dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. De maten van de bakvormen staan op de website vermeld dus is de afmeting die men kan verwachten duidelijk.

Ik heb spullen besteld afgelopen week en de levering was erg snel, heel fijn omdat je de spullen vaak ook snel nodig hebt. Erg tevreden en de prijs kwaliteit verhouding ook prima!

Riëtte

Voor mij was Taartoutlet 2 jaar geleden een hele fijne ontdekking. Ik kon dichtbij huis mijn taartspullen halen voor een mooie prijs..goedkoper dan elders. Maar op het moment dat het bedrijf niet... Voor mij was Taartoutlet 2 jaar geleden een hele fijne ontdekking. Ik kon dichtbij huis mijn taartspullen halen voor een mooie prijs..goedkoper dan elders. Maar op het moment dat het bedrijf niet meer lekker liep en Yvonne weg is gegaan is alles veranderd. Vaak is het assortiment niet op orde..je vist dus vaak achter het net. Ook gaat het bedrijf niet mee met de nieuwe taarttrends en ook dat levert irritaties op. Het gevolg is dat ik nu alleen nog in uiterste nood bij Taartoutlet kom en mijn overige spullen bij andere taartshops koop. Ik vind het erg jammer voor de medewerksters van de Taartoutlet die hun ziel en zaligheid in het bedrijf willen steken maar helaas niet de producten en service kunnen bieden wat zij wel graag zouden willen. Als de Taartoutlet zijn klanten wil houden moet hij zorgen dat de winkelvoorraad op orde is, dat er overal voldoende producten van zijn en vooral wat betreft de basisproducten en ingrediënten. Daarnaast moet de Taartoutlet met de nieuwste taarttrends meegaan en ook kunnen adviseren hierover. Dan zul je zien dat je een grote klantenkring kunt opbouwen en dat deze klanten ook bereid zijn om terug te komen. Nogmaals, de klantvriendelijkheid van de beide medewerksters uit de winkel is echt uitstekend..die bedoel ik ook hieronder bij de beoordeling over klantvriendelijkheid. Heel veel succes en ik hoop dat er wat mee gedaan word.

Twee super winkelmedewerkers met hart voor de zaak en voor de hobby.

Reactie Taartoutlet:

Wij hebben de zaak per 1-1-2014 overgenomen, de voorraad was inderdaad niet op orde. 7 dagen nadat we de zaak hadden overgenomen kreeg onze zoon leukemie. Het is heel lastig om een nieuwe zaak te... Wij hebben de zaak per 1-1-2014 overgenomen, de voorraad was inderdaad niet op orde. 7 dagen nadat we de zaak hadden overgenomen kreeg onze zoon leukemie. Het is heel lastig om een nieuwe zaak te runnen en een ernstig ziek kind te hebben. We doen onze uiterste best en ik denk dat het ons ook redelijk goed lukt. De voorraad is aangevuld en er zijn regelmatig nieuwe producten.
De medewerkers van Taartoutlet kunnen zeker wel de service bieden dat ze zouden willen en als we van hen over nieuwe producten horen zullen we daar zeker op in gaan. Jammer dat er zo hard geoordeeld wordt zonder de feiten te kennen. En eerst contact te zoeken met de eigenaren. Wij staan nl. open voor alle suggesties en opmerkingen. En zullen daar mee doen wat op dit moment in ons vermogen ligt.

Sylvia

Vond het heel goed ,werd vriendelijk gebeld over de bestelling . En werd daarna snel geleverd!

Snelle afhandeling

Bestellen en leveren prima!
Smaak van de smeltchocolade is niet allemaal lekker. De gekleurde smaakt niet naar chocola, maar heeft een chemische smaak. Erg jammer!

Moniek

Snelle levering! en op emails krijg je direct antwoord Hartstikke Fijn! Bedankt.

website

Super winkel. Veel producten. Regelmatig nieuwe artikelen en ze zijn goedkoop.
Ook hebben ze een leuke winkel
Aan de kweldergras in groningen

Snel goedkoop leuke producten