Zwolle

Goede ervaring. Eerste keer besteld. Zeer tevreden

Goede communicatie / bevestiging van (status) bestelling
Betaling via I-Deal mogelijk

Goeie service optijd bestellen en je hebt het de volgende dag in huis super!

Manuela

Dit bedrijf is meer dan fantastisch. Goede snelle service. Levert uiteraard super goede kwaliteit en de prijzen zijn ook helemaal toppie.
ik vind taartoutlet dus helemaal top..
ik bestel...
ik vind taartoutlet dus helemaal top..
ik bestel hier dus ook echt vaker :)

Ik heb 1 week geleden een bestelling geplaats en betaald maar heb het nog steeds niet ontvangen. Niemand weet waar de pakket is. Ik ben echt ontevreden.

Reactie Taartoutlet:

Helaas is dit pakket kwijtgeraakt bij de post, we hebben eerst geprobeerd het te traceren. Uitgebreid contact gehad met de klant hierover. Niet gelukt om het pakket terug te vinden, gisteren een... Helaas is dit pakket kwijtgeraakt bij de post, we hebben eerst geprobeerd het te traceren. Uitgebreid contact gehad met de klant hierover. Niet gelukt om het pakket terug te vinden, gisteren een nieuw pakket klaargemaakt met een cadeautje erbij ter compensatie en een kortingscode gegeven voor de volgende bestelling. Wij begrijpen dat het vervelend is om te wachten op een pakket maar soms gebeuren er dingen waar ook wij niets aan kunnen doen.

eef

Snel geholpen na een mail. En dag na bestelling artikelen in huis.

Snel gereageerd

yolande

jantine

Top

snelle levering

M van Laar-Dirkzwager

Ik vind het een goed bedrijf met een snelle levering. Ik ga hier vaker bestellen. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed

duidelijke website

Nicky van Roosmalen

Duidelijke website, snelle levering, groot aanbod. Wordt goed gereageerd als je mailt.

Zie bovenste vakje.

Prima, snelle levering. Goede producten.