mevrouw

Via facebook gevonden en dichtbij waar ik woon. Goed overzicht en makkelijk producten zoeken

nee

Jet

Mijn ervaring met de taartoutlet is dat het opzich een prima zaak is alleen er mist kennis en orde en dat zie je terug in de bestellingen, orders maar ook in de vragen die je stelt etc.. Het is dat... Mijn ervaring met de taartoutlet is dat het opzich een prima zaak is alleen er mist kennis en orde en dat zie je terug in de bestellingen, orders maar ook in de vragen die je stelt etc.. Het is dat ze scherpe prijzen hebben en kwaliteitsproducten maar anders kwam ik er niet weer

Over het algemeen vriendelijk personeel
Scherpe prijs voor goede kwaliteitsspullen

Ik heb het product wat ik zocht hier gevonden, maar de levering was een beetje traag

grote hoeveelheden!

Zeer tevreden. Je wordt super goed op de hoogte gehouden over je bestelling via mail. Wordt meteen verzonden. Super service!

Snel
Goede info
Goed op de hoogte door mail

As

Super goede en snelle service!!

Goede en snelle feedback en super snelle service!!

JBoulet

To[ bedrijf.

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, de webshop en de reactie snelheid op vragen.

Linda Wijdemans

Positief

Jullie zijn inderdaad een stuk goedkoper dan andere websites, dus ga zo door!

Hoekschetaart

Taartoutlet

Goedkoop en snel

Samantha van Uyten

Een goede en duidelijke site waar veel op te vinden is en voor een hele voordelige prijs! Leuke aanbiedingen en een super snelle levering wat heel fijn is.