Hapsasa

Zeer goed. Vriendelijk, behulpzaam personeel.

Vriendelijk personeel die verstand hebben van taarten maken. Goede prijzen.

marleen

Heel erg goed.ik ben tevreden

Goede communicatie

Esther/zebrataartjes

Hele goede en snelle service.
Verkopen degelijk materiaal voor mooie prijs

prijs!
snelle levering!

Dany

Habe bis jetzt keine Probleme gehabt. Ware kam schnell bei mir an und die Preise sind auch okay.

Der Versand ist sehr zügig und schnell !

chan

snelle levering

Veel keuze, redelijke prijzen, eerlijk en klantvriendelijk.

Ik waardeer het dat jullie eerlijk zijn over de producten zoals over de emmers fondant. Heel fijn dat je het afraadt als de kwaliteit niet goed is. Dat geeft heel veel vertrouwen!

Ir wiersema

Super snelle levering, kwaliteit, duurzaam

De snelle levering
Overzichtelijke site

Sally Liu-Yip

Onprofessioneel, verpakking van gekochte producten krijg je in een te kleine doos gepropt (oa een silicone mat van wilton, deze was te lang dus hebben ze die geknakt in in de doos gepropt. Waardoor... Onprofessioneel, verpakking van gekochte producten krijg je in een te kleine doos gepropt (oa een silicone mat van wilton, deze was te lang dus hebben ze die geknakt in in de doos gepropt. Waardoor de doos van de mat beschadigd was, dat is niet erg ware het niet dat het een kado voor iemand is. De doos waar het mee verzonden is zat voorheen strooivoer in(op de doos zat een sticker waar strooivoer op stond) dit is niet hygiënisch als je voedsel voor mensen verstuurt. Ik heb niets tegen gebruikte dozen voor verzending is juist goed voor milieu, maar kijk dan wel wat er voorheen in zat. Want in mijn verzending zaten ook taartkartonnen onverpakt (hierop komt uiteindelijk een taart) in de doos. Begrijp me niet verkeerd ik ben voor het recyclen van verzenddozen maar kijk eerst wat er in heeft gezeten. Er was ook de verkeerde decoparels geleverd. Had al deze opmerkingen per mail gemeld bij taartoutlet. Ze vonden het een goed punt over die verzenddoos en vroegen of ik de juiste decoparels nagestuurd wilden hebben of bij de volgende order het pas zou willen krijgen. Ik koos voor nu nasturen. Vervolgens heb ik helemaal niets meer vernomen na een week had ik nog gemaild heb nog niets ontvangen, ook hier geen reactie meer gekregen. Je kan ze ook niet bellen, dat is wel duidelijk waarom. Jammer dat ze alleen reageren bij je order en vervolgens van hun eigen voorstellen niets meer nakomen.

Veel producten sommige producten goedkoop vergeleken met andere sites

Van mullem

Super goed

Super snelle leverign

H Klerks

Goed.

veel keus, voor niet te veel geld