Wendy Lieuwes

De bestelde spullen kwam zeer snel na de bestelling binnen. Allemaal in goede conditie. Ik had ook een frost sheet besteld met een foto van mijn dochter, en die hebben we heel mooi uitgesneden,... De bestelde spullen kwam zeer snel na de bestelling binnen. Allemaal in goede conditie. Ik had ook een frost sheet besteld met een foto van mijn dochter, en die hebben we heel mooi uitgesneden, waardoor je niet de lelijke deur ook nog op de achtergrond ziet maar alleen mijn dochter. Misschien is het handig om dat in overleg te doen, want zoals bij mij nu maakte dat niet uit, maar anderen willen misschien juist wel de achtergrond erbij hebben. Maar al met, een zeer goede en snelle service.

Akb

Goed, veel keus, erg goedkoop en snelle levering

Erg goedkoop, en mooie, duidelijke site

Sigrid Metz

Goed bevallen

goed bevallen

femke verwoert

Snelle service en goede spullen

Snelle service, fijne site

Annemiek

Een hele goede ervaring!

Sterke punten zijn: klantvriendelijkheid, snelle levering, mooie website die over goede informatie beschikt, en het is ook prettig dat de klant info krijgt over verloop van order.

Zeer snelle levering.

Geen commentaar

geen commentaar

Tammy de Jong

Heel goed

Charlin

Gevonden met surfen op het net. vraag gesteld, en toen besteld

bijna gelijk antwoord op vragen!

Erg vriendelijk bedrijf met super snelle service

- Snelle verzending
- korting voor bedrijven