X

Prima, snel bezorgd en spullen waren conform verwachting,

Annie

sterren spreken voor zich.

Evi

Fijne ervaring en snelle levering.

BC Klompsma

Ik ken dit bedrijf al wat langer. Ik koop hier attributen die ik nodig heb voor 3D-taarten.
Nu heb ik voor de verjaardag van een zwager een ouwelprint laten maken. De taart waar die op kwam, heb ik dit keer niet gemaakt.
Ondanks de waarschuwing op de site dat de kleuren op de print anders kunnen uitvallen, was het een verrassend goed resultaat.
Goed dat ik dat weet voor eventuele toekomstige taarten.
Al na 3 uur na het digitaal inleveren van mijn afbeelding, kreeg ik de mededeling dat het was opgestuurd. De volgende dag in huis! Over vlotte service gesproken.

No nonsense, waar voor je geld, goede informatie, snelle afhandeling.

Astrid Grift

Goede spullen met een snelle levering

Ning

Hele leuke frozen snoeppapier voor op de taart! Mijn dochter was erg blij!

Ik had een taartouwel besteld toen het 38graden was buiten. Mijn vraag of het goed bleef bij verzenden, wisten ze niet direct te beantwoorden. Ik kon wel mijn geld terugkrijgen als dat niet het... Ik had een taartouwel besteld toen het 38graden was buiten. Mijn vraag of het goed bleef bij verzenden, wisten ze niet direct te beantwoorden. Ik kon wel mijn geld terugkrijgen als dat niet het geval was.
Gelukkig was het plaatje op de ouwel nog prima bij ontvangst.

Ash

Snelle levering...ik ben een erg tevreden klant

Ajax

Snelle service, mooie Ajax embleem.

Prachtige Ajax embleem, goed houdbaar, makkelijk op de taart te bevestigen.

Verelst Patricia

Het was een heel goede en vlotte levering. Ik raad het iedereen aan

Termijn van bestelling en versturen is razendsnel!