Lenny

Top snelle levering

Wilma Salemink

Altijd even lekker en op tijd afgeleverd
Goede service

Als er iets niet duidelijk is kan je altijd bellen
En ze zijn altijd even vriendelijk

Pt

Voor het eerst besteld.

Snelle reactie bij vragen

Inwoner Haren

Prima, snelle bevestiging

Jess

Snelle service en voor leuke prijzen hele mooie frostings. Het lalaloopsy feest was geslaagd!

snelle en zeer goed verpakte levering

Gracita

Ik heb vorig week besteld. Vandaag i s woensdag ik wacht nog steeds op mn spullen. Overal waar ik bestel heb ik binnen 2 dagen maximaal mijn spullen. Ik heb ondertussen hetgeen ik heb beste of al... Ik heb vorig week besteld. Vandaag i s woensdag ik wacht nog steeds op mn spullen. Overal waar ik bestel heb ik binnen 2 dagen maximaal mijn spullen. Ik heb ondertussen hetgeen ik heb beste of al elders gekocht en ontvangen en gebruikt voor een taart. Jammer van deze late levering.

De website is duidelijk.

Sandra

Goede service, snelle levering en alles netjes verpakt!

snelle levering

Bianca

Super goede nette snelle levering

shandel

Altijd en goede serves bij jullie heel erg blij mee! en als je online bestel krijg je de volgede dag binnen hele goeie servers bij jullie!!

Desire ten Brug

Maandags besteld, woensdag nog niets in huis, even mail gestuurd en werd heel snel gebeld, afspraak genaakt mocht de bestelling die middag nog niet binnen zijn dan zou er een nieuwe verzonden... Maandags besteld, woensdag nog niets in huis, even mail gestuurd en werd heel snel gebeld, afspraak genaakt mocht de bestelling die middag nog niet binnen zijn dan zou er een nieuwe verzonden worden! Gelukkig kwam het die middag! Erg netjes vond ik de hulp!

Er werd gelijk gebeld na mijn mail