Yvonne Blaauw

Via internet mijn bestelling gedaan, leuke en overzichtelijk site, was de afhandeling keurig en correct.
Mijn bestelling was ook keurig verpakt en bezorgd.

Overzichtelijke webpagina met eenvoudige stappen om je order te plaatsen

De jong

Snelle levering, duidelijk aanbod en scherp geprijsd. Helemaal top! En ga voortaan hier mijn bakspullen bestellen.

Kim

Heel gemakkelijk te bestellen en super snelle levering naar België

---

Ingrid

Nadat ik een bestelling had geplaatst belde ze me netjes op met mededeling dat wat ik besteld had wel stuk was maar geen kwaad kon bij het bakken. Als ik het goed vond kreeg ik de bakvorm voor het... Nadat ik een bestelling had geplaatst belde ze me netjes op met mededeling dat wat ik besteld had wel stuk was maar geen kwaad kon bij het bakken. Als ik het goed vond kreeg ik de bakvorm voor het helft van het geld. Ik ben hiermee akkoord gegaan. Helaas tot op heden nog steeds niet mijn geld terug ontvangen. Heb ze al 3x gemaild maar helaas zonder reactie.

Es

Taart print besteld. Snelle levering, maar ik had nog een mail gestuurd, totaal niet op gereageerd

Tinka uytterhaegen

Heel uitgebreide website met veel keuze

beveka

Prima!

nee

Wenda

Veel keus en makkelijk op te zoeken producten.

snelle levering

Janneke

Ik heb hier nu twee keer wat besteld, de levering is goed.

-snelle levering
- goed verpakt

Familie

Een kinderfeestje kan snel duur worden als je er een thema aanhangt. Dankzij taartoutlet konden we een ouwel print bestellen waardoor we heel makkelijk zelf een thema taart kunnen maken. Prijzen... Een kinderfeestje kan snel duur worden als je er een thema aanhangt. Dankzij taartoutlet konden we een ouwel print bestellen waardoor we heel makkelijk zelf een thema taart kunnen maken. Prijzen heel correct, snelle bestelling, mooie produkten.

Ruim assortiment