R

Snelle levering, producten waren netjes verpakt

Duidelijke uitleg, snelle levering

MF

Zeer goed

Duidelijk en overzichtelijk

Koper

Zeer goede service, levering was correct en snel. Ik werd voed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. De producten waren allemaal netjes verpakt en van goede kwaliteit en prijs.... Zeer goede service, levering was correct en snel. Ik werd voed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. De producten waren allemaal netjes verpakt en van goede kwaliteit en prijs. Al met al ben ik zeer tevreden over taartoutlet en zal ik hier zeker weer bestellen.

Henk Markvoort

Ik heb tot nu één keer iets bij Taartoutlet besteld. Werd de volgende teruggebeld dat één onderdeel niet op voorraad was. Er werd ook direct een goede oplossing geboden, erg positief. Er wordt door... Ik heb tot nu één keer iets bij Taartoutlet besteld. Werd de volgende teruggebeld dat één onderdeel niet op voorraad was. Er werd ook direct een goede oplossing geboden, erg positief. Er wordt door medewerkers meegedacht met de klant.

Er wordt meegedacht met de klant

R.M

Fijne en duidelijke website

Goede prijs/kwaliteit

neomaatje.nl

Goede ervaring

We werden gebeld over de bestelling om iets te overleggen. Positief!

Inge

Supersnelle service en goede kwaliteit van het product (ik had de frosting besteld)!! Zou handig zijn als er een korte beschrijving bij zou zitten om de frosting op de taart te bevestigen.

Eenvoudig bestelproces en betaling, en snelle levering!

Z

Goed verpakt

Jose

Helaas is bij de bestelling alles fout gegaan

Geen dit keer