Vriendelijkheid chauffeurs
Kwaliteit geleverde items
Kwaliteit afleverservice

Lindenhols

Wat een prachtige meubelen heb ik gekregen. Wat een zeer goede kwaliteit

-goede kwaliteit
-prachtige meubelen (tafel en tv meubel)
-vriendelijk personeel

- al 2x gemaild dat er een kleinigheid mis is met de tafel (via formulier op de site) maar krijg volledig geen reactie terug.
Bellen dan toch sneller?

Reactie Table du Sud:

Bedankt voor je review!
Vervelend dat je nog geen reactie op je mailtje hebt. Je kunt deze het beste naar klantenservice@tabledusud.nl sturen. Als dat is wat je gedaan hebt kun je misschien het beste inderdaad even bellen, dan kijken we waar het mis is gegaan.

Maurice Nelissen

Deskundig advies in de showroom in Heeze. Alle mogelijkheden werden netjes getoond en uitgelegd. Vriendelijke mensen en prachtige tafels.

Vriendelijke verkoper en bezorgers met een goede kennis van meubels en materialen.

Internet

Geert

Table du Sud heeft veel van onze meubels gemaakt en geleverd. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit, uitstraling en service. Voor twee artikelen (fauteuil en tv-meubel) gold dat onze wensen niet... Table du Sud heeft veel van onze meubels gemaakt en geleverd. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit, uitstraling en service. Voor twee artikelen (fauteuil en tv-meubel) gold dat onze wensen niet standaard geleverd konden worden. Na overleg tussen onze interieuradviseur en Table du Sud is het alsnog geleverd zoals wij dat wensten.

Kwaliteit van de producten zeker in verhouding tot de prijs en het maatwerk.

De levering heeft lang op zich laten wachten (ongeveer vier maanden). Tijdens het bezorgen was een van de meubels in eerste instantie te groot om binnen te komen, waarbij het ons opviel dat de... De levering heeft lang op zich laten wachten (ongeveer vier maanden). Tijdens het bezorgen was een van de meubels in eerste instantie te groot om binnen te komen, waarbij het ons opviel dat de bezorgers het dan snel opgeven. Achteraf is het toch gelukt door creatief te denken.

Via onze interieuradviseur

Dielen

Vriendelijk en deskundig advies. Wij werden heel goed geholpen om een keuze te maken.

Uitgebreide keuze in materialen en modellen
Fabricage in eigen atelier

Doe zo verder

Via de website

Lia

Ik heb online een tafel besteld zonder dat ik deze gezien had.. de winkel in Utrecht is geopend en ben daar toch naartoe gegaan, met geld in mijn zak omdat ik ook alvast een aanbetaling wilde doen... Ik heb online een tafel besteld zonder dat ik deze gezien had.. de winkel in Utrecht is geopend en ben daar toch naartoe gegaan, met geld in mijn zak omdat ik ook alvast een aanbetaling wilde doen zodat ik het bedrag niet in een keer goed te betalen bij aflevering. Natuurlijk allemaal geen probleem bij Table du Sud en ik heb betaald. De desbetreffende medewerker zou er zorg voor dragen dat ik via de administratie er aangepaste order zou ontvangen waar de aanbetaling op vermeld zou staan. Na twee weken nog niks te hebben ontvangen ben ik zelf contact gaan leggen. Wat blijkt, de medewerker geeft aan geen betaling ontvangen te hebben! Ik krijg geen reactie meer van de manager van het filiaal. Ik heb alle medewerking gegeven om mijn verhaal kloppend te maken, maar de medewerker ontkent. Een mondelinge afspraak is ook een afspraak en ik wil of mijn geld terug of dat dit bedrag in mindering wordt gebracht op de factuur en alsnog de tafel ontvangen.

Mooie tafels

Personeel

Reactie Table du Sud:

Bedankt voor je review!
Bij Table du Sud werken we in de showrooms niet met aanbetalingen, betalingen gaan via het hoofdkantoor. Vorige week maandag is er vanuit onze filiaalmanager nog een mail verzonden. Hierin nodigen we je nogmaals uit om in onze showroom langs te komen om hierover samen in gesprek te gaan.
Wij horen via die mail graag welke dag schikt!

smeets

verkoopmedewerkster dacht actief mee

groei niet te groot, blijf exclusief.

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

via social media het verhaal van de oprichting gaf een grote gun factor

Simon Sanders

Mooi bedrijf met prachtige tafels en stoelen. Vriendelijke mensen die je goed adviseren in het maken van de juiste keuze.

Toegankelijk met een heldere uitleg hoe de tafels gemaakt worden.

Heb ik niet.

Via vrienden

Carin Maathuis

Zeer goed bedrijf mooie meubels. Op maat gemaakt. Super service

Service

Zou zo niks weten

Al eerder tafel besteld

Mischa

Heel goed, perfecte service en super kwaliteit

Kwaliteit

MONBALLIU MArina

Alles correct verlopen volgens afspraak

Mooie toonzaal met tal van mogelijkheden

Neen ,alles was in orde

Op het internet Google