Vriendelijkheid chauffeurs

N. Gr

Alles keurig geregeld.

Komen hun afspraken na. Producten zijn top en service is ook top!0

Grace Bolle

We werden door , ik dacht Anoesjka geholpen. Ze nam de tijd voor ons. Echt heel fijn. Ze heeft ons de volgende dag of misschien wel dezelfde dag gemaild dat ze vergeten was de stalen te verrekenen... We werden door , ik dacht Anoesjka geholpen. Ze nam de tijd voor ons. Echt heel fijn. Ze heeft ons de volgende dag of misschien wel dezelfde dag gemaild dat ze vergeten was de stalen te verrekenen en dat had ze als nog gedaan.
Heel fijn dus. De tafels zijn ook nog vrij snel gebracht en dat was ook fijn.

Via internet

Prettige opvang in coronatijd. Duidel8jke informatie over onze wensen.

Geen druk, duidelijke informatie

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

Google-en op ronde tafel met een poot

A.van Brecht

Vriendelijk advies, Telefonische klantenservice ook zeer behulpzaam, mooie tafel.

zelf samenstellen van tafels

geen verbeterpunten

televisie

Mevr.Raven

Mooi bedrijf met goede communicatie

Duidelijkheid over levertijd en meedenkend bij vragen over het product.

Op de online foto’s zie je niet dat er scheuren en gaten in het blad van de tafel zitten. Hier schrok ik eerst wrl even van... Inmiddels ben ik eraan gewend en begin ik het zelfs mooi te vinden,... Op de online foto’s zie je niet dat er scheuren en gaten in het blad van de tafel zitten. Hier schrok ik eerst wrl even van... Inmiddels ben ik eraan gewend en begin ik het zelfs mooi te vinden, maar duidelijkheid hierover op de goto lijkt mij beter.

Wat we jammer vonden was dat het product alleen later geleverd kon worden tegen een betaling van 25 euro per week. Een bedrijf als jullie zou hier geen geld voor moeten vragen lijkt mij.. Wij hebben daardoor de tafel toch laten leveren terwijl de verbouwing door tegenslag nog niet klaar was..

Via Google

Reactie Table du Sud:

Hi Mevrouw Raven,
Hi Mevrouw Raven,
Bedankt voor uw recensie. Wij snappen uw bezwaar over de opslagkosten die wij in rekening brengen. Om goede flow in het magazijn te houden moeten wij hier echt strikt in zijn. Bij elke levering checken we meermaals of deze door kan gaan. Als we door elke tegenslag in verbouwingen tafels niet uit kunnen leveren loopt het magazijn over met meer dan 200 klanten per week.

Oosterveer

Mooi bedrijf met mooie producten!

klantvriendelijk, meedenkend, goede kwaliteit, flexibel

De vele mogelijkheden (ook eigen voorkeuren) zouden jullie wat beter kunnen promoten op de site.

Schepers

Top bedrijf

veel keuze , personeel weet waar ze over praten

geen verbeterpunten

via familie lid

Eemdijk financieel advies

Prima.. Ook in corona tijd innovatief en goed geholpen

Klantvriendelijkheid in de winkel

Nvt

Vervoort Ivan

Ongelooflijk stipt en top meubel. Unieke samenwerking in het afhandelen van de betaling en levering.

Corecte informmatie en duidelijke communicatie. Mooie duurzame meubels. Zeer correcte levering qua tijd en product.

Eigenlijk geen verbeterpunten te melden.

Via internet

Ingeborg Wadners

Fijne dienstverlening

Communicatie, afspraken nakomen, first time right

Nvt