Vriendelijkheid chauffeurs
Kwaliteit geleverde items
Kwaliteit afleverservice

Rolf Weijers

Laat ik beginnen met persoonlijk en betrokken. Wij wisten nog niet goed wat wij wilden voor onze keukentafel en stoelen. Prima zoals er geluisterd werd en wij geholpen zijn om te komen tot een keuze... Laat ik beginnen met persoonlijk en betrokken. Wij wisten nog niet goed wat wij wilden voor onze keukentafel en stoelen. Prima zoals er geluisterd werd en wij geholpen zijn om te komen tot een keuze waar we zeer blij mee zijn. Toptafel en heerlijke stoelen !! Echt een aanrader dit bedrijf en de mensen die er werken.

Persoonlijk, betrokken en topkwaliteit produkt.

Doorgroeien !

Via mijn zoon Roel.

Ton Arends

Prima ervaringen opgedaan, zowel via internet als in de showroom.

Heel veel persoonlijke aandacht.

Misschien een tweede kopje koffie aanbieden.

Via Pinterest

Roger Jansen

Goede ervaring! Helaas lange wachttijd om de showroom in te komen. Koffie aanbieden als buiten nog mensen wachten zou ik in coronatijd achterwegen laten.

Kwaliteit en flexibiliteit in ontwerp!

Ik miste enige structuur in de showroom! Het leek / was een allegaartje aan tafels en stoelen en een verdwaalde bank.

Internet

Distriheat

Distriheat

Super professioneel en kwaliteit

Niet ondervonden

Vrienden

Mathieu

In de showroom zeer snel en goed ontvangen. Bij het tekenen van de bestelbon hadden we steeds een goed gevoel. Levertijd werd gerespecteerd en ook alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen... In de showroom zeer snel en goed ontvangen. Bij het tekenen van de bestelbon hadden we steeds een goed gevoel. Levertijd werd gerespecteerd en ook alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen Table Du Sud alleen maar verder aanraden bij iedereen die een kwalitatieve tafel of stoelen zoekt.

Gebruik van kwalitatieve materialen en veel verschillende keuze in afmeting en uitvoering

Wij zijn op alle punten zeer tevreden

Via google

Wilma Foppen

Wat een geweldige ervaring hebben wij met Table dus Sud, onze droomtafel staat te pronken in de kamer, heel blij mee!

Duidelijke website en na aanvullend bezoek van de showroom, waar we goed werden geholpen, een tafel besteld

Pinterest

Henry

Duidelijke website maakt keuze makkelijk

mooie producten

geen idee

online

Kalshoven

Zeer positief

Klantvriendelijk en houdt zich aan dr afspraken

Niet

Internet

Erg tevreden

Snelle levering en goede service, vriendelijkheid personeel

Google

Nelleke Doomen

Table du Sud maakt prachtige tafels op maat. Een feest om door de showroom te lopen en wat een warme ontvangst.

Het gemakkelijkste is om in deze Corona periode op afspraak naar de showroom te gaan. Er wordt royaal de tijd genomen om tot het model te komen waar de interesse naar uit gaat. Er wordt geluisterd... Het gemakkelijkste is om in deze Corona periode op afspraak naar de showroom te gaan. Er wordt royaal de tijd genomen om tot het model te komen waar de interesse naar uit gaat. Er wordt geluisterd en meegedacht.

Zo blijven doorgaan!

Mond op mond reclame.