Vriendelijkheid chauffeurs
Kwaliteit geleverde items
Kwaliteit afleverservice

Henk Weijs

Wij hebben de topkwaliteit gekregen die we van jullie verwachtten.

Goed advies, en precies volgens de afgesproken specificaties (bijv. de mate van geleefdheid van het tafelblad, geleverd.

Eerste keer onverrichterzake terug naar huis gereden omdat we door drukte in de showroom maar oppervlakkig (weekendhulp) werden geholpen. Na omzwervingen toch weer terug gekomen, maar vooral een... Eerste keer onverrichterzake terug naar huis gereden omdat we door drukte in de showroom maar oppervlakkig (weekendhulp) werden geholpen. Na omzwervingen toch weer terug gekomen, maar vooral een afspraak gemaakt voor advies.

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

Goede recensies gehoord van andere klanten in de directe omgeving. Vervolgens op internet meer info opgezocht.

Romay

Goede service zowel online als in de showroom! Prachtige producten! Levering ging erg snel en soepel

Klantvriendelijk, kwaliteit is amazing, levering was top

Pinterest

Hanneke

Uitstekende service en communicatie

bestelde tafel is netjes en snel in elkaar gezet.

zou ik niet weten

toevallig

T. Boezeman

Zeer mooie tafel en stoelen, snel geleverd en vriendelijke service

Service, bereikbaarheid, kwaliteit

Pinterest

Product Quality

Communication

Google

Dirk Dorr

Maakt waar ze zeggen, top.

No nonsens, duidelijk in communicatie

Levertijden wel heel erg lang.

Facebook berichtje

Stijn Oerlemans

Zeer goede service, duidelijke afspraken, goede kwaliteit product en duidelijke afspraken.

Internet

Lonneke Bos-Zoet

Afhandeling bij beschadiging erg ondermaats.
Afhandeling bij beschadiging erg ondermaats.
Mooie tafel gekocht bij Table du Sud. Er is ons nooit verteld dat het blad kan werken. Wisten we zelf wel een beetje, dus luchtvochtigheid in de gaten gehouden. Ondanks minimale vochtigheid van 70% toch een scheur in het blad. Na twee maanden! Klantenservice geeft aan dat het door de droge lucht komt. Die wij dus niet hebben! Zeer frustrerend. Let dus op bij het kopen hier: garantie tot de deur en zelfs bij een goed klimaat gaat je blad naar de knoppen.

Mooi assortiment. Prettig advies en verkoop.

Afhandeling klachten en serieus nemen klant dat luchtvochtigheid echt goed is geweest.

Google

Janssen

Goede service en kwaliteit

Ja goede service en uitleg over de producten

Instagram

d.g.h. van gool

Mooie tafel gekocht ,goed geholpen in de winkel , relatief snel geleverd

Mooie producten , service en contact

Het onderstel van de tafel werd er klakkeloos/ zonder overleg onder geschroefd met resultaat dat het niet evenwijdig in het geheel was ivm visgraat motief .

Internet