Vriendelijkheid chauffeurs
Kwaliteit geleverde items
Kwaliteit afleverservice

nicole Scheepers

Goeie ervaring! Mooi bedrijf met voldoende keuze en goeie service!

Advies mbt keuze in de showroom. Ook via de site goed advies en mogelijkheid zelf samenstellen tafel. goede informering via mail na aankoop. Goeie service. Uitstekende levertijd!

Ga zo door!

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

Mond op mond en social media-aandacht

Jenneke

(Bewerkt)

We hebben een tafel gekocht voor buiten

mooie tafelbladen, vriendelijk geholpen in de showroom. Het blad is ook netjes

Ik heb een Suar blad uitgezocht en U poten eronder. De bedoeling was dat deze op het eind van het blad zouden komen. Dat was bij het model in de showroom het geval en ik vind dat ook mooi. Bij de... Ik heb een Suar blad uitgezocht en U poten eronder. De bedoeling was dat deze op het eind van het blad zouden komen. Dat was bij het model in de showroom het geval en ik vind dat ook mooi. Bij de montage blijkt dat de poten breder zijn dan het blad. Nu staan de poten een stuk naar t midden en eigenlijk vind ik dat minder mooi. Ik heb gevraagd aan Table du Sud of dat verholpen kan worden; Ik zou zien dat de poot op t eind staat. En dat KAN! Er zijn nieuwe poten gemaakt en nu ziet t er uit zoals ik wil. SUPER service!

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

Artikel in een blad of krant

Falckenbach Hildegarde

Goede opvolging

- snelle respons
- goede dossieropvolging

Google

David van Binsbergen

(Bewerkt)

Slechte communicatie na levering van verkeerde meubel

Mooi en ruim assortiment

Salontafel en TV meubel gekocht. Bij aflevering had onderstel van TV meubel niet de juiste kleur. Geen enkele communicatie vooraf hierover. Zelf enkele keren telefonisch contact gezocht om een... Salontafel en TV meubel gekocht. Bij aflevering had onderstel van TV meubel niet de juiste kleur. Geen enkele communicatie vooraf hierover. Zelf enkele keren telefonisch contact gezocht om een oplossing te zoeken. Juiste persoon was niet aanwezig en zou terug bellen. Werd niet terug gebeld. Bij 3e poging is toegezegd dat over 2 tot 3 weken juiste onderstel wordt geleverd. Ik ben benieuwd of deze afspraak wordt na gekomen. Onderstel is na 2 weken geleverd. Resultaat is mooi en ben tevreden over de kwaliteit van de meubels.

Mond op mond reclame

Robin van de Ven

Erg vriendelijk en goede service

Service

Reparatie goed nakijken voor een artikel retour gaat

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

Jullie zitten in de buurt

Nvt

Alles volgens afspraak afgehandeld

Volgens afspraak

Nvt

Table du Sud

(Bewerkt)

Helaas geen fijne communicatie geweest, terugbel afspraak liet op zich wachten. Na een week weer zelf contact op moeten nemen.
Mailcontact was ook niet zoals ik het zou willen.

Alles in eigen beheer..

Wacht niet te lang met contact opnemen, breng de klant op tijd op de hoogte als de levering vertraging oploopt en niet dat wij zelf op de laatste dag van de leverweek moeten bellen en dan te horen... Wacht niet te lang met contact opnemen, breng de klant op tijd op de hoogte als de levering vertraging oploopt en niet dat wij zelf op de laatste dag van de leverweek moeten bellen en dan te horen krijgen dat het nog 4-5 weken kan duren ivm Coronatijd, en zeggen dat de mail die dag de deur uit zou gaan ( de mail moet nog komen)
Dit schaadt ons vertrouwen in dit bedrijf.

Gedeelte van bestelling (RVS onderstel voor ons tafelblad) is ondertussen geleverd , maar niet zoals we hadden afgesproken. We dachten dat het wel een goede reden zou hebben zoals het gedaan is.
Poten zelf gemonteerd maar helaas veel beweging in de tafel.
Dus we willen graag zo spoedig mogelijk een oplossing van jullie kant.
Op dit moment kunnen we de tafel niet optimaal gebruiken.
ER WORDT OP DIT MOMENT HARD GEWERKT OM EEN GOEDE OPLOSSING TE GEVEN VOOR DE STEVIGHEID VAN ONZE TAFEL, WAAR WE ERG BLIJ MEE ZIJN DUS FIJN DAT WE GEHOORD WORDEN.

Nu is ook het tweede deel geleverd van bestelling (6 lederen stoelen) en alles is prima verlopen
Onderhoud setje wordt nageleverd en voor de helft van de oorspronkelijke prijs ivm hoe het allemaal gegaan is.
Dus wel attent van jullie kant.

Via omroep Brabant

Reactie Table du Sud:

Hi Anita,
Hi Anita,
We vinden het vervelend dat het niet gelopen is zoals verwacht. Door corona liep de aanlevering van het RVS uit Italië wat moeizamer. We hebben dit inderdaad te laat gecommuniceerd, dit was ook de eerste keer in 5 jaar dat we problemen hebben gehad met de aanvoer van dit materiaal. We zijn blij te zien dat u uw mening heeft aangepast naar aanleiding van de tweede levering met de stoelen. De poot gaan we ook netjes oplossen, geen zorgen.
Mvg,
Klantenservice Table du Sud

Ad van Gils

Erg mooie showroom.
Jammer dat de Geleverde tafel krom is.
Verder ziet het er mooi uit.
Reactie op mijn klacht kwam pas na 8 dagen wat ik zelf wel wat lang vond duren.

Mooie producten met mooie internetsite.

Iets sneller reageren op klacht.
Product voor verzenden beter controleren.

Korsten

Vriendelijk en klantgericht

Optie-mogelijkheden

Behandelings- of onderhoudsadvies nadrukkelijker

Femke

We zijn blij met onze prachtige tafel.

communicatie

Hoe heb je Table du Sud gevonden?

via een item in de volkskrant