Maarten

Alles liep perfect totdat GLS kwam bezorgen. Of beter gezegd niet kwam bezorgen. Pakket heeft er ca. 1 week over gedaan, GLS is een waardeloze koerier.

Reactie Tackerplein:

Beste Maarten,
Beste Maarten,
Bedankt voor je reactie. Inderdaad erg vervelend dat onze vervoerder (GLS) er zo lang over heeft gedaan om dit pakket te bezorgen. Wij vermoeden dat ze bij GLS tijdens de vakantieperiode problemen hebben gehad ivm chauffeurs wisselingen echter mag dit geen excuus zijn (u was overigens niet de enige met deze klacht!)
Wij hebben eind deze maand een afspraak met GLS en zullen dit zeker melden!

Brecht

Super! Enkel wat onduidelijkheid over productinformatie op de website, maar snelle antwoorden op mijn vragen en snelle levering. Met aftersales geen ervaring, waarom moet ik alles quoteren... Super! Enkel wat onduidelijkheid over productinformatie op de website, maar snelle antwoorden op mijn vragen en snelle levering. Met aftersales geen ervaring, waarom moet ik alles quoteren feedbackcompany?

VHD Bedrijfswageninrichting BV

Prima!

Gilbert Van den Bossche

Zeer goed

Bas Kruyshaar Timmerman/deurenspecialist

Zeer positief
Snel, duidelijk, en een goede prijs

Tom wals Loodgietersbedrijf

Ervaring is goed wat je besteld krijg je ook

Bas kruyshaar

Ik heb spijkers besteld voor mijn maxx cn565
Dit ging erg vlot en prettig
Snel geleverd