Ben niet helemaal tevreden over de hele service. Ik vind de mokjes echt niet mooi fraai uit zien. Er zit heel veel oneffenheden op de mokken en de kleur, is ook op sommigen heel erg ligt tot...Ben niet helemaal tevreden over de hele service. Ik vind de mokjes echt niet mooi fraai uit zien. Er zit heel veel oneffenheden op de mokken en de kleur, is ook op sommigen heel erg ligt tot bijna wit van kleur ipv lichtblauwe kleur.
Leuke site
Ga niet voor de derde keer proberen uit te leggen dat ik niet tevreden ben!
Michael
Leuke spullen
Astrid
Helemaal goed!
Verkerk
Uitstekend
A.G.T. Koning
Binnen 1 dag de bestelde dinerborden geleverd. Keurig beschermd ingepakt. Alle borden heelhuids geleverd. Werden we erg blij van.
Jean Mathijssen
Prima service. Bij een beschadigd product werd op basis van een foto een nieuw exemplaar verstuurd.
Tafel en Keuken
Eric Griffioen
Foutje kan, oplossen is beter. De bestellingen waren mooi op tijd, ook conform de planning van de vervoerder. 1 artikel manco, maar met 1 berichtje, gevolgd door 1 antwoord, is alles...Foutje kan, oplossen is beter. De bestellingen waren mooi op tijd, ook conform de planning van de vervoerder. 1 artikel manco, maar met 1 berichtje, gevolgd door 1 antwoord, is alles goedgekomen