Mooi produkt besteld, vlot ontvangen zonder problemen.
Ik heb nauwelijks ervaring met Tafel en Keuken omdat er na mijn bestelling geen communicatie meer was. En opeens werd mijn bestelling geleverd. Dus het is raadzaam tussentijds de klant op de hoogte...Ik heb nauwelijks ervaring met Tafel en Keuken omdat er na mijn bestelling geen communicatie meer was. En opeens werd mijn bestelling geleverd. Dus het is raadzaam tussentijds de klant op de hoogte te houden van de staus van de bestelling. Zeker als het om een hoog bedrag gaat. Je voelt je als klant snel belazerd als er geen communicatie is.
Bij Keuken en Tafel twee bestellingen gedaan. Bij het openen van de eerste bestelling bleek een groot borden en 2 kommetjes gebroken. Contact gehad met Keuken en Tafel die binnen een dag nieuwe...Bij Keuken en Tafel twee bestellingen gedaan. Bij het openen van de eerste bestelling bleek een groot borden en 2 kommetjes gebroken. Contact gehad met Keuken en Tafel die binnen een dag nieuwe borden en kommetjes stuurde. Goede service.
Alles verliep prima
Geert-Jan Spijkers
Duidelijke bestel procedure. Snel geleverd. Was al geleverd voordat ik de track and trace code van DHL kreeg.