Goede afhandeling en sneller verzending van mijn order
C.K.
Aankoop serviesset gedaan
Waardeloos, de bestelde goederen worden niet geleverd. Ook niet na rappel per week e-mail. Er komt netjes een antwoord per e-mail dat de goederen alsnog geleverd zullen worden maar er wordt niets...Waardeloos, de bestelde goederen worden niet geleverd. Ook niet na rappel per week e-mail. Er komt netjes een antwoord per e-mail dat de goederen alsnog geleverd zullen worden maar er wordt niets geleverd.
Moniek
C.G. Kromhout
Prima. Borden besteld. Deze zijn goed verpakt aangekomen. En aantal dagen na bestelling binnen, echter wel zonder track and tracé. Is misschien een tip om dat wel te doen. We waren thuis dus het was...Prima. Borden besteld. Deze zijn goed verpakt aangekomen. En aantal dagen na bestelling binnen, echter wel zonder track and tracé. Is misschien een tip om dat wel te doen. We waren thuis dus het was geen probleem, maar toch...
Laura
Echter de kortingsbon die ik ontving na aanmelding werkte niet bij...Als cadeau hier 10 dinerborden en 6 gebaksborden besteld. Snelle en correcte levering. Dit als goed ervaren uiteraard!
Echter de kortingsbon die ik ontving na aanmelding werkte niet bij het afrekenen. Hierover gemaild en helaas helemaal niets vernomen van tafel&keuken. De beloofde maximale 3 werkdagen reactietijd zijn er inmiddels 12 dus zal niet meer komen. Zo'n uitgave doe je niet vaak dus erg jammer.
Hierdoor een wat lagere beoordeling want dit is naar onze mening niet netjes.
Helaas nooit een track & trace ontvangen, navraag naar verzending gaf niet de juiste informatie, pakket zou na telefoontje verzonden worden maar binnen een uur werd het bezorgd met een vrachtbrief...Helaas nooit een track & trace ontvangen, navraag naar verzending gaf niet de juiste informatie, pakket zou na telefoontje verzonden worden maar binnen een uur werd het bezorgd met een vrachtbrief van 2. dagen eerder. Wel geleverd gekregen wat besteld was & het servies was perfect verpakt