A.D. Bouma

Goede communicatie, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Frieda Muter

Servies is goed aangekomen goed ingepakt

Goede service, snelle levering

Irene Andringa

Boerenbont servies gekocht

Jessica Sloothaak

Goede snelle communicatie. Vanwege de drukte, lukte het niet om de bestelling de dag daarna te leveren. De medewerker, Tiny, reageerde snel en correct op mijn mail en zorgde ervoor dat mijn order... Goede snelle communicatie. Vanwege de drukte, lukte het niet om de bestelling de dag daarna te leveren. De medewerker, Tiny, reageerde snel en correct op mijn mail en zorgde ervoor dat mijn order die dag verzonden werd (een week na bestelling).

Elianne Blaauwendraat

Mooie producten, helaas was 1 van de doppen beschadigd, maar ik heb direct een nieuwe pot ontvangen dus prima service!

Meer dan positief!

Carla Hupjé

Ik deed een bestelling oo 12 december. Meteen kreeg ik een opdrachtbevestiging. Daarna niks meer gehoord of gezien. Geen pakje gekregen, geen bericht dat er problemen waren. Het is nu meer dan een... Ik deed een bestelling oo 12 december. Meteen kreeg ik een opdrachtbevestiging. Daarna niks meer gehoord of gezien. Geen pakje gekregen, geen bericht dat er problemen waren. Het is nu meer dan een week later.

Reactie Tafel en Keuken:

De klantenservice van tafel en keuken zag vanmorgen pas, geen bericht verzendcentrale, dat er voorraadverschil was. Deze mevrouw een alternatief (compensatie) aangeboden. Jammer dat het zo gelopen is.

Heleen

In 1 woord: fantastisch. Mooi keukenlinnen en goede kwaliteit mokken. Ook nog eens goed en fraai verpakt.