Ik heb er helemaal positieve ervaring bij! Ik heb 2 serviessets besteld. De bestelling was volgende dag bezorgd! Maar in een doos bleek een fout zit te zijn: 4 platte borden ipv 4 diepe borden. Ik...Ik heb er helemaal positieve ervaring bij! Ik heb 2 serviessets besteld. De bestelling was volgende dag bezorgd! Maar in een doos bleek een fout zit te zijn: 4 platte borden ipv 4 diepe borden. Ik stuurde een email en volgende werkdag kreeg ik al een reactie. Binnen een paar dagen waren mijn diepe borden al binnen. En ik hoefde niet de extra platte borden terug te sturen! Een ontzettend leuk cadeau op de internationale vrouwendag!
Ippi
Bestelling geplaatst 4 weken geleden. Geen bericht ontvangen. Gisteren gebeld en krijg ik te horen dat me bestelling niet goed is doorgekomen en zij me toevallig net zou mailen... ik heb een...Bestelling geplaatst 4 weken geleden. Geen bericht ontvangen. Gisteren gebeld en krijg ik te horen dat me bestelling niet goed is doorgekomen en zij me toevallig net zou mailen... ik heb een bestelling geplaatst van meer meedere servies soorten die na mijn bestelling duurder werden. Ik snap wel waarom mijn bestelling "niet goed is doorgekomen". Oneerlijk en waardeloos bedrijf!
Apart met zijn collectie van leuke hebben dingen
Prima. Snelle service. Goede en milieu vriendelijk verpakking.
Charles van Zee
Een schaal en bord waren tijdens de verzending gebroken. Ik heb direct een e-mail gestuurd en daarbij de foto's gevoegd. Diezelfde dag een reactie van het Tafel en Keuken team ontvangen en de...Een schaal en bord waren tijdens de verzending gebroken. Ik heb direct een e-mail gestuurd en daarbij de foto's gevoegd. Diezelfde dag een reactie van het Tafel en Keuken team ontvangen en de volgende dag werd een nieuwe schaal en bord bezorgd. Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor de snelle reactie en correcte afhandeling. Top service!
Jet
Heel fijn
Bestelling geplaatst en andere dag netjes ingepakt afgegeven.
Ilse
Koffiekopjes netjes verpakt en snel geleverd.
Petra Kapel
Prima service. Van de bestelde borden was er een beschadigd. De volgende dag hadden we al meteen een nieuwe in huis. Top!