Goed qua snelle levering. Helaas wel jammer dat op de bestelde kopjes en kommen een prijskaartje zat dat 1 euro lager was dan de prijs op de site.scheelt toch 8 euro in dit geval. Had te maken met...Goed qua snelle levering. Helaas wel jammer dat op de bestelde kopjes en kommen een prijskaartje zat dat 1 euro lager was dan de prijs op de site.scheelt toch 8 euro in dit geval. Had te maken met een recente prijsverhoging gaf men aan. Had dan ook de prijsjes van de kopjes en kommen gehaald. Dan was het gevoel van de aankoop net wat beter geweest.
Flip en Ineke van der Flier
Deze keer waren het 3 eierdopjes maar dit bedrijf is een toper
C.Habets
Snelle verzending, mooie artikelen
De bestelling is prima uitgevoerd.
Niels
Prima en snel
Velde hannaart
Zeer goed
De kopjes zijn snel geleverd en ze waren keurig verpakt. Ik heb nog wel een suggestie: ik heb de kopjes gekocht voor €4,95 per stuk en op de onderkant van de kopjes zat een sticker met een...De kopjes zijn snel geleverd en ze waren keurig verpakt. Ik heb nog wel een suggestie: ik heb de kopjes gekocht voor €4,95 per stuk en op de onderkant van de kopjes zat een sticker met een prijs van € 3,95. Zo voel ik mij toch een beetje bedonderd. Misschien is het verstandig om deze stickers te verwijderen. Kun je de kopjes in de winkel kopen voor € 3,95 ??