Leuk maar er zit geen snelheid wat betreft levering

Reactie Tafelbordjes.nl:

Beste Wesley,
Wij probeerde u al meerdere malen even telefonisch en per email te bereiken, maar dit was tevergeefs.
Dank voor uw bericht en beoordeling voorzien van feedback waar wij vanuit...
Beste Wesley,
Dank voor uw bericht en beoordeling voorzien van feedback waar wij vanuit kunnen verbeteren. Wij zijn het helemaal met u eens! Helaas is er bij uw bestelling het een en ander mis gelopen. Onze excuses voor het ongemak.
Wij zouden graag willen voorstellen om u tegemoet te komen door de gemaakte verzendkosten van €5,99 terug te storten op uw rekening.
Nogmaals excuses voor het ongemak!
Verkoopteam Goodstore

Olivier Capiau

Ik heb mijn goederen weken later nog steeds niet ontvangen terwijl er stond dat het op voorraad is

Reactie Tafelbordjes.nl:

Beste Olivier,
Beste Olivier,
Conform ons systeem zou er op 10-01 verzonden moeten zijn voor levering 13-01, echter in DHL is niets terug te vinden van uw bestelling. Vreemd! Het duurt door de drukte om de jaarwisseling heen soms wat langer voor een pakket om bij klanten te arriveren, echter hier gaat bij u echt iets mis. Ik maak zodoende kosteloos morgen direct een nieuwe zending voor u aan, zal zodoende 22-01 opnieuw worden aangeboden door DHL.
Wij hebben u zojuist de verzendkosten gecrediteerd van €5,99 en storten dit terug op uw rekening. Er is nog meermaals gemaild en gebeld maar krijgen u telkens niet te pakken helaas.
Verkoopteam Goodstore

Arne Van Goethem

Vlotte afhandeling en levering van bestelde goederen.

Gary C.

Top service, altijd scherpe prijs

Christophe Vervenne

Vlot