Gerard

Na 4 dagen nog steeds geen complete levering gekregen, contact opgenomen met TakeAware en zou door medewerker terug gebeld worden over stavaza maar dit is niet gebeurt, kwalijke zaak. Na een tweede... Na 4 dagen nog steeds geen complete levering gekregen, contact opgenomen met TakeAware en zou door medewerker terug gebeld worden over stavaza maar dit is niet gebeurt, kwalijke zaak. Na een tweede telefoontje is er wel actie ondernomen richting transporteur maar tot op heden geen levering!!

Yvonne Tiecken

Ik heb al vaker iets besteld,bevald prima.Goede levering.Een mooie prijs voor de produckten die je krijgt.

Mirjam

Ik heb meerdere artikelen besteld. Wat heel prettig is dat deze snel worden bezorgd. Ideaal voor bezige ondernemers :) Toch blijft online kopen soms wat lastig, want niet alles was wat ik had... Ik heb meerdere artikelen besteld. Wat heel prettig is dat deze snel worden bezorgd. Ideaal voor bezige ondernemers :) Toch blijft online kopen soms wat lastig, want niet alles was wat ik had gedacht/gehoopt. Toch 5 sterren, omdat de kwaliteit goed is en de service ook.

Stefan

Snelle levering van de koffiebekers!!
Super blij mee.

Pizzeria Roma Harlingen

Bestekzakjes snel geleverd tevreden klant
Zeker moeite waard om
Hier te bestellen.. ook prijzen zijn netjes

Urwin

RPET flesje 330cc met oranje vaste dop besteld. Snelle levering en prima kwaliteit.

Heidi

Dispositie besteld, zeer snelle levering en prima kwaliteit.

Laurens

Tasjes besteld, zeer naar wens en snelle levering