Mijn online aanvraag werd heel snel persoonlijk opgepakt en afgehandeld. Volgende dag was mijn bestelling - goede kwaliteit koffiebekers - binnen!
Arnoud Jongsma
Prima bestek voor een groot feest, niet duur, en goed voor het milieu!
ISC
Top!
Leo Borsje
Netjes op tijd geleverd
Tjitske
Duidelijke webshop, product exact volgens omschrijving, correcte levering en track en trace klopt ook precies!
Stam Coffee Roasters ☕️
Ik heb bij TakeAware papieren tasjes gekocht om mijn pakken koffie aan klanten mee te geven. Ze bevallen mij erg goed. Ook op de levering niets aan te merken.
STAM COFFEE ROASTERS ☕️
Kees van Leersum
Voor een evenement had ik tasjes nodig om een lunch in te doen. Even goed gegoogled Voor goedkope papieren tasjes. Ik kwam op jullie site voor de beste resultaten. Goede keuze in maten en...Voor een evenement had ik tasjes nodig om een lunch in te doen. Even goed gegoogled Voor goedkope papieren tasjes. Ik kwam op jullie site voor de beste resultaten. Goede keuze in maten en verpakkingseenheid. Erg overzichtelijk en vlot kunnen regelen. S middags besteld....tuut tuut....volgende dag in huis!! Complimenten en bedankt!
Ish Surinaamse Keuken
Netjes verpakt ,snelle levering. positief
Ijskouddebeste
Hele fijne samenwerking
Angelique Binkhorst
Snelle levering en producten boven verwachting goed