De hele reis perfect geregeld
Alles tot in de puntjes geregeld, altijd bereikbaar , vriendelijke mensen
Geen idee
Alles tot in de puntjes geregeld, altijd bereikbaar , vriendelijke mensen
Geen idee
Specialisten in het reisgebied
Mogelijkheid om kosten te besparen door openheid in kosten van bepaalde reisonderdelen .
Komplete organisatie van de reis, prettige samenwerking, snelle reactie op mails en bij afwezigheid van een persoon was er altijd een plaatsvervanger/ster
geen echte verbeterpunten
De persoonlijke aandacht.
ingewikkelde logistiek, binnenlandse vluchten, afhalen door gidsen na landing, alles liep gesmeerd.
de luxe accomodatie was wel heel luxe; je werd door het personeel min of meer doodgeknuffeld. Overmaat aan aandacht. Dit irriteerde mij af en toe; zo ongeveer zoals een winkeljuffrouw die alsmaar...
Tot in de puntjes alles voor je en de reis verzorgd.
Geen.
Kennis van zaken
Bij boekingsbevestiging duidelijker aangeven welke categorie hotelkamer geboekt is.
Taylored reisadvies en begeleiding
Tekst reisbeschrijving ook tayloren op maat
Prachtige reisvoorstellen, veel kennis en goed geregeld.
Ik heb altijd graag diverse keuzes, en Talisman regelt graag alles en krijg je een totaal som van de reis. Je moet dan vragen om keuzes/prijzen. In een programma een aantal keuze opties, zou ik...
Het persoonlijke contact, flexibiliteit en de oprechte enthousiasme en betrokkenheid.
Vooral zo door blijven gaan. Het zou wel leuk zijn als er op de website een aantal hotels staan waar je alvast een beetje op kunt kijken.