9.6/10
Informatie over verloop van uw boeking
9.8/10

Johan Konings

MAATWERK, en niet alleen met een grote M, maar volledig in hoofdletters !!!
Het is ook daarom dat we telkens weer bij Talisman terechtkomen voor onze reizen.
Er wordt echt geluisterd...
MAATWERK, en niet alleen met een grote M, maar volledig in hoofdletters !!!
Er wordt echt geluisterd naar de specifieke wensen, en alles wordt uit de kast gehaald om hier vervolgens aan tegemoet te komen.

Continue persoonlijke betrokkenheid bij een dossier.
Tussentijdse feedback.

We hebben een prachtige reis gemaakt door Vietnam en Laos, zeer goed georganiseerd met een scala aan vervoermiddelen (naast vliegtuig en auto ook diverse tochten per boot, scooter, fiets en trein),... We hebben een prachtige reis gemaakt door Vietnam en Laos, zeer goed georganiseerd met een scala aan vervoermiddelen (naast vliegtuig en auto ook diverse tochten per boot, scooter, fiets en trein), adembenemende verblijfslocaties, heerlijk eten en een zeer vriendelijke en fotogenieke bevolking.

Alle activiteiten op een dag sloten strak op elkaar aan, mooie balans in drukke schema's en rust, goede lokale gidsen.

In Saigon zat het War renmants museum (perspectief van Vietnam op de oorlog) niet in het programma, was een suggestie van de lokale gids en is echt een aanrader.

Net terug van een fantastische reis naar de Dubai en Oman. Alles was tot in de details goed geregeld. We hebben een onvergetelijke, zorgeloze, vakantie gehad. Het vervoer tussen de verschillende... Net terug van een fantastische reis naar de Dubai en Oman. Alles was tot in de details goed geregeld. We hebben een onvergetelijke, zorgeloze, vakantie gehad. Het vervoer tussen de verschillende accomodaties was goed geregeld en het was hierdoor erg ontspannen en comfortabel reizen. De aanbevolen hotels waren verrassend, prachtig en een bijzondere ervaring.

Talisman vertaald heel goed de behoefte van de reiziger. Ze weten waar ze het over hebben omdat de reisadviseur ook daadwerkelijk op de locatie geweest is. Maatwerk is waar Talisman goed in is. Door... Talisman vertaald heel goed de behoefte van de reiziger. Ze weten waar ze het over hebben omdat de reisadviseur ook daadwerkelijk op de locatie geweest is. Maatwerk is waar Talisman goed in is. Door goed te luisteren weten ze exact wat je wil en daar maken ze dan voor jou een speciale reis voor. Talisman heeft een persoonlijke benadering en heeft veel aandacht voor jou als individuele reiziger. Talisman is zorgeloos met vakantie gaan!

Wij zijn al heel wat jaren zeer tevreden

waar je ook komt ,het is tot in de puntjes goed geregeld

nee

Uitstekend georganiseerde reis naar Indochina (Vietnam, Laos, Cambodja) waarbij goed rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen. Ter plekke ook een zeer goed functionerende organisatie (Exo).

Wat wordt afgesproken klopt volledig.

Kleinigheid: adviseer de reizigers enkele pasfoto's mee te nemen voor visa ter plaatse.

Marion

Net terug van een fantastische reis Namibië. Zoals gewoonlijk klopte alles in de organisatie en hebben we een zorgeloze vakantie gehad. Onze eerste reis was naar Maleisië in de begintijd van... Net terug van een fantastische reis Namibië. Zoals gewoonlijk klopte alles in de organisatie en hebben we een zorgeloze vakantie gehad. Onze eerste reis was naar Maleisië in de begintijd van Talisman en we kunnen alleen maar blij zijn dat er meer bestemmingen zijn bijgekomen in de loop der jaren zodat we met Talisman zorgeloos kunnen blijven reizen en genieten.

Ze weten waar ze het over hebben omdat de reisadviseur er ook daadwerkelijk geweest is. Ze luisteren naar wat je graag zou willen en hebben tips om het zo optimaal mogelijk te maken. Ook draaien ze... Ze weten waar ze het over hebben omdat de reisadviseur er ook daadwerkelijk geweest is. Ze luisteren naar wat je graag zou willen en hebben tips om het zo optimaal mogelijk te maken. Ook draaien ze hun hand niet om voor ingewikkelde reisschema's of bijzondere wensen. Verder heel persoonlijk en er wordt gelet op details.

Misschien aardig om op de website bij de accommodaties aan te geven in welke prijsklasse ze vallen?

We hebben een fantastische reis gemaakt, georganiseerd door Talisman. We vielen van de ene in de andere verbazing. Prachtige hotels en lodges op bijzondere locaties.

Persoonlijk & professioneel.
Kennis van zaken.

Het was wat lang stil tussen het daadwerkelijke boeken en het moment dat de reis dichterbij kwam. Misschien tip om daarin iets meer aan verwachtingen management te doen en een paar mail... Het was wat lang stil tussen het daadwerkelijke boeken en het moment dat de reis dichterbij kwam. Misschien tip om daarin iets meer aan verwachtingen management te doen en een paar mail contactmomenten in te plannen: bijv. mail te sturen dat het pakket met reisgids binnenkort wordt toegestuurd. En fijn om te weten dat de betaling is binnengekomen bijv. en de klant daarvan even een mail te sturen.

Uitstekende opvolging, flexibel, er wordt goed geluisterd naar de wensen en noden, zeer snelle reactietijden. Kortom perfect georganiseerd.

Het uitstippelen van de reis was een leuk proces, waarin goed geluisterd is naar onze wensen

Al 10 reizen gemaakt met Talisman, wat getuigt van onze grote tevredenheid met hen. De reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en perfect op maat gemaakt naar onze wensen. De laatste jaren is... Al 10 reizen gemaakt met Talisman, wat getuigt van onze grote tevredenheid met hen. De reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en perfect op maat gemaakt naar onze wensen. De laatste jaren is onze zoon rolstoelgebonden geworden en ook dat weten ze prima te regelen wat zorgt voor een onbezorgde vakantie! En mocht er een keer iets niet helemaal goed lopen op reis dan zijn ze 24 uur per dag te bereiken en lossen ze dit op afstand ook voor je op.