9.6/10
Informatie over verloop van uw boeking
9.8/10
9.6/10

Wij hebben Talisman inmiddels zes keer ingeschakeld voor zowel reizen naar Azië alsmede Afrika. Dit jaar zijn we voor de derde keer naar Botswana geweest en het feit dat we al die jaren terug... Wij hebben Talisman inmiddels zes keer ingeschakeld voor zowel reizen naar Azië alsmede Afrika. Dit jaar zijn we voor de derde keer naar Botswana geweest en het feit dat we al die jaren terug blijven komen bij Talisman zegt al genoeg, het heeft altijd meer dan aan onze verwachtingen voldaan.

- Het ‘op maat’ samenstellen van de reis
- Klantgerichtheid
- Snelheid en compleetheid van de informatie

- Geen enkele

De eerste keer een reis geboekt bij Talisman. Het contact was vanaf het eerste moment heel prettig en persoonlijk.
Dit had tot gevolg dat we een reis hebben gemaakt die ons perfect beviel!

Persoonlijk contact
Reisagent kon uit eigen ervaring spreken
Veel mogelijkheden waardoor wij een reis op maat hebben kunnen creëren.
Een perfecte begeleiding van A tot Z

Geen!

De medewerkster Evelyn en haar vervangster hebben perfekt alles georganiseerd. Denken met je mee. Wij waren met 6 volwassenen en 6 kinderen. Reisgidsen voor 3 families etc.
Hadden al...
Hadden al eerdere ervaring met dit goede Reisburo.

Hadden chauffeur en Rodney. Die alles regelde ter plekke.
Op de terugweg naar t vliegveld. N omweg voor de lunch? Geen probleem. Nog ergens ijsje halen? Altijd n lach en geen probleem.

Helemaal niets op aan te merken.

Yvette Van Dael

We komen altijd happy terug van onze reizen met Talisman. Alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Met goede lokale gidsen, geweldige hotels en net dat beetje extra waarom we het niet zelf... We komen altijd happy terug van onze reizen met Talisman. Alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Met goede lokale gidsen, geweldige hotels en net dat beetje extra waarom we het niet zelf boeken maar aan de dames overlaten. Volgende keer weer!

Zie review

Hele goede service, denken met je mee, en nemen alles uit handen waardoor je optimaal van de reis kunt genieten.

Vooral de kleine dingen zoals de prachtige map met je reisdocumenten en het reisboekje over de bestemming zorgen er voor dat je de service van Talisman als persoonlijk en professioneel ervaart.

Geweldig, geen enkele kanttekening .

Zeer klantgericht. Deskundig en allert.

Zou het niet weten.

Aan alles wordt gedacht. Persoonlijke benadering.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Talisman. Maatwerk.

Geen.

Glutenfree

Zeer goed bevallen,
persoonlijk contact om vanuit een bestaande reis een bijzondere reis op maat te maken

vriendelijk, responsieve
vriendelijk, responsieve
eisen en wensen uitstekend meegenomen in de uiteindelijke aanbieding, en ter plaatste zijn alle beloftes ook daadwerkelijk nagekomen: uitstekende begeleiding, vegetarisch / glutenvrij dieet prima verzorgd

geen,
of het moet zijn dat sommige excursies uitgebreider / leuker waren dan verteld (bv fietstocht langs tempels bleek ook een picnic tussen de apen bij te zitten)

Pierre & Nathalie

Als altijd wederom een heerlijke reis gehad. Verzorging , locaties, reis en verassingen op valentijnsdag en de verjaardag van manlief. Thailand beviel ons goed. De organisatie door Annelies was als... Als altijd wederom een heerlijke reis gehad. Verzorging , locaties, reis en verassingen op valentijnsdag en de verjaardag van manlief. Thailand beviel ons goed. De organisatie door Annelies was als altijd perfect van begin tot eind.

duidelijke en complete informatie over bijzondere plekjes op aarde

nee

Uitstekende ervaringen mbt tot locaties, hotels resorts .
Tevens uitstekende kwaliteit gidsen

uitstekende organisatie van alles.