9.6/10
Informatie over verloop van uw boeking
9.8/10

henk koning

De beste reisadviseurs van Nederland.

Adviseurs die alles weten van elke bestemming. Enorm communicatief en erg prettig in de omgang.

Niets

Arjen Huijs

Talisman heeft ons geholpen met onze reis naar zuid afrika. Heel professioneel en vriendelijk geholpen door Ingrid. Ingrid dacht ook heel goed mee met onze wensen. Daarnaast hadden we door... Talisman heeft ons geholpen met onze reis naar zuid afrika. Heel professioneel en vriendelijk geholpen door Ingrid. Ingrid dacht ook heel goed mee met onze wensen. Daarnaast hadden we door persoonlijke omstandigheden een last minute wijziging waar Ingrid enorm goed bij heeft geholpen. Ook heel attent een leuke verrassing vooraf en na afloop!!!

Vriendelijk, reageert snel, professioneel, denkt mee met de wensen van de klant.

Vrij weinig, paar tips op 1 of 2 locaties, maar heel beperkt.

Niek Knibbe

Heel fijn om met persoonlijk contact een reis op maat te kunnen boeken.

Persoonlijk contact, ook tijden de reis.

ik weet er geen.

Joost

Professioneel en plezierig

Snelle reactie, complete reis op maat (inclusief gave dagactiviteiten en restaurant reserveringen), enorm goede lokale support in Kroatië

Verwachtingen accomodaties managen (er is natuurlijk altijd kwaliteitsverschil, geef dat vooraf duidelijk aan)

Marjolein van Hoof

We hebben dankzij jullie een droomreis gemaakt naar Botswana. Echt alles was tot in de puntjes geregeld, heel persoonlijk en precies wat we wilden. In een woord fantastisch.

Evelyn en de rest van het team hebben heel goed geluisterd en aangevoeld we wilden. De persoonlijke aandacht en de zorg is uitstekend.

Peter Oosterveer

Opnieuw uitstekend!

Punctueel en betrouwbaar

Hester Borrie

Organisatie van een 13 daagse reis naar Thailand voor 2 personen

Goede communicatie, verstand van zaken/professioneel, snel, flexibel

Prijs erg hoog

Caroline Muste-Merks

Zeer goed

Snel, zeer klantgericht, zeer attent, vriendelijk, eerlijk, goede ideeën, denken mee

Eigenlijk geen, al jaren een zeer tevreden klant!

Paul Lelieveld

Talisman, heeft onze reis naar Canada georganiseerd en is volledig naar onze wensen uitgevoerd.

Het volledig invullen van onze reis wensen,
bereikbaarheid, meedenken met onze wensen en de zeer professionele begeleid voor en tijdens de reis.
Zij hebben gezorgd voor een werkelijk...
Het volledig invullen van onze reis wensen,
Zij hebben gezorgd voor een werkelijk perfecte trip naar de West kust van Canada!

Geen!!