9.6/10
Informatie over verloop van uw boeking
9.8/10

Joan Westendorff

Fijne persoonlijke service, grote kennis van hetgeen men aanbiedt prettige mensen

keuze van activiteiten gericht op leeftijd deelnemers.
werken met uitstekende partners in buitenland
makkelijke bereikbaarheid

ik zou niet weten

PM Hendrksz

Fantastische vakantie gehad naar Vietnam...

De reis heb ik samen met Evely O zorgvuldig samengesteld, veel overleg gehad en helaas ook veel moeten wijzigen. Dit was nooit een probleem. Altijd even opgewekt en bereid je met alles te... De reis heb ik samen met Evely O zorgvuldig samengesteld, veel overleg gehad en helaas ook veel moeten wijzigen. Dit was nooit een probleem. Altijd even opgewekt en bereid je met alles te helpen.
De reis is keurig volgens plan verlopen.... en we kijken terug op een prachtige familie reis naar een mooi een bijzonder land.
Dank Evelyn.

Ik mis het "oude' reisoverzicht.. De documenten nu zijn lastig te printen en of te lezen.

Cindy Damen

We hebben al diverse prachtige reizen geboekt bij Talisman. Vanaf de eerste aanvraag tot en met het moment van terugkomst is alles altijd tot in de puntjes perfect geregeld.

klantgericht, betrokken, reizen worden volledig op maat gemaakt en medewerkers zijn heel erg goed op de hoogte van hun enorme port folio met stuk voor stuk juweeltjes van accomodaties

André Zoeteweij

Wij zijn al meerdere keren met dit bedrijf op vakantie geweest. En elke keer een fijne ervaring.

Heel erg persoonlijk gericht, wat erg fijn is. Zoeken echt naar wat bij jou past en eigenlijk is er heel veel mogelijk. Heel erg vriendelijk personeel wat al jouw wensen probeert waar te maken.

Op dit moment zou ik het niet weten.

Martijn van Andel

Fantastische organisatie

Klantgericht, secuur, origineel en geïnteresseerd.

Mets Diane

Fantastische opvolging in de samenstelling van onze reis naar Vietnam. Eveneens onmiddellijke opvolging wanneer we ter plaatse waren: het gaf ons een heel geruststellend gevoel!

Aanvoelen van wat we als klant verwachten van de reis en hier tot in de kleinste details op inspelen. Ongelooflijke mooie hotels en samenwerking met de kantoren ter plaatse is fantastisch!

geen enkele!

Luvic Janssen

Wij hebben een hele fijne, comfortabele vakantie naar Japan gehad, goed georganiseerd door Talisman en haar lokale partner in Japan, waarin onze wensen op maat zijn meegenomen

Kwaliteit en persoonlijke asndacht

Beter herkenbaar/zichtbaar aanspreekpunt in Japan voor directe lokale ondersteuning. Het is niet handig als je voor elke vraag vanuit Japan naar Talisman terug moet.

Max van den Berg

Talisman (and Japan) keep overdelivering!

Via Talisman is alles perfect geregeld, beleef je meer in een kortere tijd en kom je op plekken die je zelf niet zo snel aan doet.

Vwb deze reis zouden we het echt niet weten. Misschien bij de volgende maar het zou ons verbazen.

R. Prins

200% Positief. Reeds 5 keer met Talisman een vakantie geboekt. Zijn heel goed op de hoogte van hun portfolio van hotels en resorts, etc. waar ze mee samen werken. Heel leuk, is dat ze je kleine... 200% Positief. Reeds 5 keer met Talisman een vakantie geboekt. Zijn heel goed op de hoogte van hun portfolio van hotels en resorts, etc. waar ze mee samen werken. Heel leuk, is dat ze je kleine nuttige “kado’s” sturen zoals b.v. een gids van het gebied waar je heen gaat, een boek met andere mogelijke bijzondere locaties gebaseerd op je afgelopen reis. Ze leven zich in in wat je wilt en komen dan met een advies op maat.

Pure klantgerichtheid bij plannen reis, denken mee, komen gevraagd en ongevraagd met suggesties, aanbevelingen.

J. Ripmeester

De afgelopen vakantie naar Bali

Persoonlijke aandacht en samenstelling van je reis geheel naar je wensen. Het goed inspelen op gewijzigde omstandigheden in het vakantie land.

Informatie op de website, landkaarten, tekst en het aantal foto’s