Kimberly

Snelle bezorging. Uitstekende klantenservice reageert snel en heel erg klantvriendelijk. Top bedrijf!

Nellie Gerrits

Het is goed bedrijf en een snelle levering ... behalve post nl moeten ze weg doen die bezorgde pas 2 dagen later ..Da's een tip
Grt nellie

Michiel

Netjes en op tijd

A. De Jong

Website is overzichtelijk en een tandenborstel is eenvoudig te bestellen.

Ton van Daal

Zeer trage vezending

Wouter ter Haar

Goed product, lange levertijd ( door post nl ??) moeilijk contact met tandenborstel expert te krijgen pas na een paar chats en div mailtjes

S Mayer

Snelle nette ontvangst

Bonny Zandberg

Na het vragen van advies over een electrische tandenborstel een goede koop gedaan,
Na duidelijke uitleg van voor en nadelen

Wolf

Bestelling zou naar PostNL zijn verzonden, maar die heeft niets ontvangen! Geen mogelijkheid om "Klantenservice" te bereiken, ondanks mooie woorden op de site. Geen telefoonnummer, Whatsapp chatbox... Bestelling zou naar PostNL zijn verzonden, maar die heeft niets ontvangen! Geen mogelijkheid om "Klantenservice" te bereiken, ondanks mooie woorden op de site. Geen telefoonnummer, Whatsapp chatbox niet open, mails niet beantwoord, melding bedrijf momenteel "gesloten"?

Reactie Tandenborstelexpert.nl:

Bedankt voor je review.
Bedankt voor je review.
Wij zijn gewoon open en bereikbaar voor onze klanten met vragen en dat 7 dagen per week, 365 dagen per jaar ;) Nadere informatie over je zending heb je per mail van ons ontvangen.
Met een vriendelijke lach,
Team Tandenborstelexpert.nl

Aman

Snelle levering en prima prijs