Marieke Schutte

Snelle verzending

Adiet Groothand

Goed product en snelle levering

Marcel Bouland

Super aardige service, nette prijzen. Volgende tandenborstels koop ik zeker hier

Wilma Berix

Levering goed

Hans Schuurbiers

Gewoon goed. Snelle levering.

Jeroen de Vries

Top!!

Johan Otten

Bij vragen via de mail wordt er snel gereageerd.

Tom De Graaf

Duidelijk - correct en volgens afspraak geleverd.

Jos Wilms

Wel geleverd, maar wordt niet gereageerd op whatsapp berichten. uiteindelijk wel op mail. Maar als je op je zelf aangeeft dat je via whatsapp contact kunt opnemen is het vervelend dat er nooit op... Wel geleverd, maar wordt niet gereageerd op whatsapp berichten. uiteindelijk wel op mail. Maar als je op je zelf aangeeft dat je via whatsapp contact kunt opnemen is het vervelend dat er nooit op gereageerd wordt.

Reactie Tandenborstelexpert.nl:

Hoi Jos,
Bedankt voor je bestelling. Hopelijk is de thermometer goed bevallen.
Onze chat service is momenteel gesloten. Fijn dat onze medewerker je per mail te woord heeft gestaan....
Hoi Jos,
Bedankt voor je bestelling. Hopelijk is de thermometer goed bevallen.
Met een vriendelijke lach,
Tandenborstelexpert.nl

Bart Modderkolk

Ik zit nog steeds te wachten op mijn tandenborstel. Op de mail wordt niet geantwoord en bellen is onmogelijk. Zeer vervelend en klantonvriendelijk.

Reactie Tandenborstelexpert.nl:

Beste Bart,
Beste Bart,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je nog steeds op je tandenborstel zit te wachten. Door drukte bij PostNL heeft je zending vertraging opgelopen, maar we hebben goednieuws, je bestelling is vandaag onderweg en wordt vandaag afgeleverd. Voor de levertijd verwijzen wij je naar de track&trace in de mail die je van ons hebt ontvangen.
Alvast veel poetsplezier met de nieuwe elektrische tandenborstel.
Met een vriendelijke lach,
Volkan