Werking van de pas

Heel gemakkelijk, zeker ook nu de parkeertarieven er bij staan.
Handig zou nog wel zijn dat deze gesplitst staan op de factuur.

In het begin werd ik de war gebracht over de tekstomschrijving op de eerste factuur.

Uitstekend, geen bijzonderheden.

Amistad BV

De Tankpas bevalt zeer goed
In Frankrijk en in Spanje kun je er bijna overal mee tanken en alle tolwegen kun je er makkelijk mee betalen we zijn zeer tevreden

tol wegen in Frankrijk en Spanje werkt optimaal en snel
op alle grote tankstations kan er mee afgerekend worden

nee eigenlijk niet het zou op meer plaatsten moeten kunnen gebruiken maar is top tot nu toe voor onze doeleinden

Werkt prima

Vooral prettig voor de maandelijkse administratie

WCM connectsystems

Perfect

Goedwerkende tankpas

Contactloos betalen

Vallo interim management & advies

Plezierig, erg fijn om maandelijkse facturen te krijgen, maakt mijn administratieve handelingen een stuk eenvoudiger.

Eenvoud administratie

Ik zou een chip in plaats van van die mageentstrook wel een enorme verbetering vindn

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie,
Helaas is contactloos betalen met een tankpas nog niet mogelijk. Ook wij zouden deze mogelijkheid graag zien :)
Het team van...
Hartelijk dank voor uw reactie,
Het team van Tankpas.nl

Pas werkt prima, maar ze vragen een extreem hoge borg van €400. Er zijn voordeligere alternatieven.

Eén maandelijkse factuur

Lagere borg.

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw reactie,
Bedankt voor uw reactie,
Wij vragen niet bij alle aanvragen een borg. Een borg kan voorkomen maar kan ook tussentijds gecrediteerd worden. Wij willen voorstellen dit na een jaar opnieuw te evalueren. Wij factureren en incasseren uiteraard wel maandelijks achteraf. Dit is uniek vergeleken bij andere aanbieders. Hier is de borg wellicht lager maar zal er vaker geincasseerd worden. Voor de boekhouding is dit uiteraard niet gewenst.
Het team van Tankpas.nl

Werkt uitstekend.

De extra informatie per telefoon

Prima geen problemen, in buitenland kijkt men op van deze pas

snelheid

ov pas wellicht toevoegen in samenwerking met NS ?