Werking van de pas

Electric Outdoor Fun

Alles overzichtelijk op Pdf. en kan het zo in de boekhouding zetten.

Dat je bij de meest reguliere tankstations kan tanken.

Timmerbedrijf Daniel vertelman

Geweldige pas bevalt omweis goed zowel als in Nederland als buitenland 1min punt in Spanje kan er bijna niet mee getankt worden en nog een opmerking liefst zou ik op de pas duidelijker willen zien... Geweldige pas bevalt omweis goed zowel als in Nederland als buitenland 1min punt in Spanje kan er bijna niet mee getankt worden en nog een opmerking liefst zou ik op de pas duidelijker willen zien welke kant waar voor is . Klein voorbeeld als ik ga tanken bij een onbemande tankstation heb ik alle kante van de pas gehad voor ik pas de goede kant tehakken heb liefst zou ik hier een pijltje op willen zien omdat ik de eerste paar maanden dacht dat hij daar helemaal niet in kon maar toen had ik de goede kant tehakken sins dien weet ik dus ook dat dat werkt

Het mogelijk kunnen maken voor kleine dingetjes te kunnen laten doen bij de kwikfit

Zie bovenstaande

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor de uitgebreide review.
Op het pasje staat bij NL een pijltje. Als je onbemand gaat tanken zorg dan dat het pijltje naar de betaalterminal toe wijst. Dan gaat het altijd goed...
Bedankt voor de uitgebreide review.
Op het pasje staat bij NL een pijltje. Als je onbemand gaat tanken zorg dan dat het pijltje naar de betaalterminal toe wijst. Dan gaat het altijd goed 

Martin Vos Administraties

Prima pas werkt goed, ik tank er eigenlijk alleen mee

Bedankt voor uw reactie,
Bedankt voor uw reactie,
Wij kunnen u zeker adviseren ook gebruik te maken van de KwikFit service. U kunt zonder kosten de ruitenwisservloeistof en motorolie laten bijvullen. Mocht u een defect lampje hebben vervangen ze deze ook zonder kosten.
Een afspraak maken is niet nodig, u kunt vermelden dat u komt voor de Fit-To-Go service.

Pure eten en drinken

Makkelijk in gebruik en een zeer goede service vergeleken met andere aanbieders!

Snelheid en service

Heel fijn en makkelijk dat je overal kunt tanken voor de prijs die je zelf bepaalt.

Makkelijk en betrouwbaar en goede service

Misschien een App voor je mobiel

Acacia Water is erg tevreden over de Tankpas. Wij hebben drie veldwerkauto's met een tankpas die in principe door iedereen gebruikt kunnen worden. De pas was gemakkelijk te bestellen en werd zeer... Acacia Water is erg tevreden over de Tankpas. Wij hebben drie veldwerkauto's met een tankpas die in principe door iedereen gebruikt kunnen worden. De pas was gemakkelijk te bestellen en werd zeer snel geleverd.

- Snelle levering
- Goed overzicht van de meerdere passen op de website

Het zou voor ons gemakkelijker zijn om de facturen op een ander of meerdere emailadressen te ontvangen. Zoals ook naar onze finance-afdeling.
Het pinnen zou makkelijker zijn als we de opties...
Het pinnen zou makkelijker zijn als we de opties zouden kunnen overslaan. (zoals kilometerstand invullen) en kan het duidelijker aangegeven worden hoe de pas in de automaat hoort.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor de leuke en uitgebreide reactie :)
Hartelijk dank voor de leuke en uitgebreide reactie :)
Facturen kunnen naar meerdere mail adressen verzonden worden. Wanneer jullie inloggen kan onder de optie ' profiel' een extra mail adres voor verzenden van de facturen toegevoegd worden.
Wanneer jullie de km stand niet willen invoeren kan je bij de vraag ' vervangende auto' gewoon ' JA' invoeren. De vraag over de KM stand zal dan overgeslagen worden.
Als er vragen zijn, bel of mail ons gerust.

Freek

Goed en duidelijk via 1 overzichtelijke factuur

Te gebruiken bij tolwegen!

Het zou goed zijn om zelf limieten in te stellen op tankpassen, deze staan vaak te hoog. Een vriend van mij is voor 12.000 euro ge-skimmed omdat hier te hoge limieten op stonden. Ingebroken bij 4... Het zou goed zijn om zelf limieten in te stellen op tankpassen, deze staan vaak te hoog. Een vriend van mij is voor 12.000 euro ge-skimmed omdat hier te hoge limieten op stonden. Ingebroken bij 4 auto's, niks meegenomen dus geen tankpassen laten blokkeren, uiteindelijk waarschijnlijk ter plekke gekopieerd en komt er bij de eerst volgende factuur pas achter.

Hartelijk dank voor uw reactie,
Hartelijk dank voor uw reactie,
De tankpassen zijn bij ons altijd voorzien van limieten, zowel om u als klant, maar ook onszelf te beschermen. En wanneer de men de pincode niet heeft kan de tankpas nooit gebruikt worden. Het is dus altijd zaak om de pincode niet bij de passen te bewaren. Zo lang u dat maar doet kan er eigenlijk weinig fout gaan.
Limieten kunnen uiteraard altijd naar beneden bijstellen, neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Het team van Tankpas.nl

Prima ervaring. Zie volledige feedback.

Brede dienstenpakket bij tankpas.

Website is aan de matige kant.

Peter Rutjens

Overzichtelijke facturen gemak van overal tanken.

Sinds 2 maanden klant, uitermate tevreden.
Overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik.

Klantvriendelijk, snelle levering

Ik tank bij verschillende tankstations waardoor ik steeds andere spaarkaarten (freebees/airmiles) spaar. Zou mooi zijn als dit bijv rechtstreeks via tankpas zou verlopen door bijvoorbeeld een... Ik tank bij verschillende tankstations waardoor ik steeds andere spaarkaarten (freebees/airmiles) spaar. Zou mooi zijn als dit bijv rechtstreeks via tankpas zou verlopen door bijvoorbeeld een rechtstreeks samenwerking.