Werking van de pas

DD Flower Export B.V.

Vooralsnog vooral gemak. Geen problemen.

Pas is niet overal te gebruiken bij een wasbeurt. Is soms lastig maar vooral even wennen.

Bedankt voor uw bericht,
Wij hebben gelukkig veel was locaties aangesloten maar niet allemaal. Met onze locator kunt u alle acceptatiepunten gemakkelijk vinden, ook ziet u direct waar u het goedkoopste kunt tanken :)
Het team van Tankpas.nl

M.T.J. de Greef

Makkelijk zonder veel poespas.

Klant moet zelf aan kunnen geven wanneer hij wil dat facturen afgeschreven worden.

Merstuc .bestrating en gebouwenbeheer

Werkt perfect .had ik eerder moeten doen 👍

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor de positieve reactie!

muziekschool Renswoude

Voornamelijk positief!
Voornamelijk positief!
Helaas kan ik niet overal de wasstraat gebruiken. Eenmalig is mij overkomen dat de automaat aan de pomp het niet accepteerde, daar waar ik al vaker met succes had getankt.

Van Engbrink Automotive

eenvoud

nee

Uitstekend, al heb ik de pech dat het tankstation bij mij om de hoek (BP) er net niet bijstaat!

Ook de bemande BP mogelijk maken.

Bedankt voor uw bericht,
Wij vernemen graag bij welk station het tanken niet lukt zodat we dit alsnog mogelijk kunnen maken. Wij zullen hiervoor even contact met u opnemen.
Met vriendelijke...
Het team van Tankpas.nl

arjan

Te hoge borg en slechte communicatie via de mail en heel vaak zonder krediet komen te zitten op de tankpas wat niet goed is en alleen een magneetstrip wat achterhaald is.

geen is een tankpas

geen borg hanteren

BT

Een prettige oplossing voor het op rekening tanken voor onze medewerkers

Niet in bijzonder

Geen opmerkingen

Accompanied BV

Doet wat ie moet doen

Nee. Het is een tankpas,

Kosten voor parkeren die jullie in rekening brengen zijn veel hoger dan MKBbrandstof (0,30 ipv 0,20). De meerwaarde zie ik nog niet.

Goede ervaring, makkelijk en snel online bestelproces en de tankpas is overal te gebruiken.

Snel online bestellen
Korte doorlooptijd

Het berekenen van een borg is wat achterhaald.