Werking van de pas

Fijn

C. van de Zilver. VadeZi

Ik heb de tankpas nu 2 maanden. Het is makkelijk met tanken in binnen en buitenland. Wat ik persoonlijk een groot voordeel vind is parkeren met Yellowbrick of pakeergarages. Het is weer een pasje en... Ik heb de tankpas nu 2 maanden. Het is makkelijk met tanken in binnen en buitenland. Wat ik persoonlijk een groot voordeel vind is parkeren met Yellowbrick of pakeergarages. Het is weer een pasje en pincode minder!
Per maand een factuur met alle gemaakte kosten.

Persoonlijk contact met een duidelijk verhaal

Persoonlijk vond ik het aanmelden bij Yellowbrick niet duidelijk op de website. Dit is een verbeterpunt.

Gerdes Kunststof Schuco kozijnen

Voorlopig goed, maar in Duitsland kan ik niet betalen icm het Aral-spaarkaart, echt jammer.

Nee.

Graag duidelijk aangeven wat de totale kosten bij aanschaf van de kaart zijn. We waren toch wel erg verbaasd en teleurgesteld dat we jaarlijks toch meer kwijt zijn dan op de website aangegeven.

Na een slechte start nu goed.....

makkelijk

misschien nog duidelijker de verschillende kanten van de pas uitleggen (NL / EU)

Fijn dat het overal te gebruiken is

Michiel

Gebruik en de acceptatie van de pas is gemakkelijk.
De hoogte borg vind ik erg hoog, dit was bijna een reden om uiteindelijk geen klant te worden.
De acceptatiecriteria en de hoogte van...
Gebruik en de acceptatie van de pas is gemakkelijk.
De acceptatiecriteria en de hoogte van de borg worden niet goed op de website vermeld, pas aan het einde van het bestelproces.

Snelheid van levering

Het zou prettig zijn als er ook 'contactloos betalen' op de pas is geïntegreerd.

Gebr stokmans vof

Nog niet heel goed je kunt hem alleen gebruike bij bemande pomp station er had een chip in moeten zitten

Niet allemaal bonnetjes in de boekhouding

Wat ik hier boven al vertelde en je kunt alleen de originele diesel tanken anders weigert de pas

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw bericht,
Hartelijk dank voor uw bericht,
Onze tankpas werkt bij nagenoeg alle tankstations in Nederland, ook bij onbemande tankstations. U kunt onze stationlocator gebruiken om ook direct het tankstation met de hoogste korting te vinden. Ga hiervoor met uw smartphone naar: https://tankpas.fuelcostsaving.nl/mobile/pumps/search
Het team van Tankpas.nl

Normaal gebruik.
Wat zou er anders ervaren moeten worden?

Het kostenaspect en dan met name de aanvangskosten kan een heel stuk inzichtelijker gemaakt worden.

De vraag: 'zou u tankpas aanbevelen' niet standaard op ja zetten en daarbij ook een neutraal antwoordmogelijkheid geven.

Prima ervaring beetje hoge borg alleen en pas werkt niet altijd goed tenzij je vervangende auto aangeeft

nee

km stand invoeren lukt niet doet het alleen als je vervangende auto aangeeft

Tanken gaat goed. Parkeren blijft een aandachtspunt.

Tanken in het buitenland gaat prima.

Gebruiksgemak bij parkeerplaatsen is tot op heden nog niet aangetoond