Werking van de pas

Niet alle tankstations ondersteunen de tankpas.
Maar mijn vaste toeleveranciers accepteren de tankpas gelukkig wel.

Plattegrond in de buurt met (ondersteunende) tankstations met hun prijzen.

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw bericht,
Bedankt voor uw bericht,
U kunt met onze tankpas bij meer dan 99% van de tankstations terecht. De kans dat u een tankstation treft dat de pas niet kan accepteren is dus erg klein. Wellicht heeft u een europese tankpas, deze heeft twee magneetstrippen en hierdoor kan het soms verwarrend zijn op welke wijze de pas aangeboden dient te worden.
Wij hebben ook een statiolocator voor uw smartphone beschikbaar. Hierdoor vindt u gemakkelijk het voordeligste tankstation in de buurt!
Ga met uw smartphone naar: https://tankpas.fuelcostsaving.nl/mobile/pumps/search

Nvt

nvt

Een aantal garages waar ik regelmatig parkeer zijn geen deelnemer. Denk bv aan Erasmus parkeergarage in Rotterdam.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Helaas zijn niet alle parkeergarages in Nederland bij ons aangesloten, uiteraard blijven wij het netwerk uitbreiden.
Om gemakkelijk de parkeergarages,...
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Om gemakkelijk de parkeergarages, carwash locaties etc te vinden kunt u onze locator voor de smartphone gebruiken:
Het team van Tankpas.nl

auto corner

Werkt goed heb tot nu geen klachten

Veel lokatie s

Prima geen klachten

Geen bijzonderheden, ik kan tanken en het wordt regelmatig van de rekening afgeschreven. Op de website ben ik verder nog nooit geweest dus kan daar ook geen oordeel op hebben.

Het is gemakkelijk en voldoet aan de vooraf gestelde verwachting. Geen klachten.

Gemak, ook gebruik in parkeergaragas, carwash en yellowbrick

De informatie over goedkope tankstations kan beter. Er is geen app en de gegevens website werkt niet altijd.

Koelservice Biggelaar

Bevalt zeer goed.

Duidelijkheid

Kan niet beter.

Bosman Advies

Tot nu toe goed, al ben ik pas twee maanden klant dus dat is vrij kort om de service te beoordelen.

Heldere communicatie, snelle levering van de pas en fijn dat de aanvraag kon worden voltooid zonder borg.

Ik heb tot nu toe nog geen problemen ervaren, alles gaat zoals verwacht.

Heb de pas een maand en hij bevalt erg goed

snelle levering

De Schilders!