Werking van de pas

GJ Passchier Avies

Heel goed! Tankpas wordt overal geaccepteerd en de maandelijkse facturen zijn helder en overzichtelijk!

Heuvelrug Medation

Anderhalve maand in mijn bezit. Gemakkelijk en duidelijk.

Uitstekend

Touch en feel zijn top. Laagdrempelig.

Waslocaties waar ik met de kaart welkom ben staan nu in een document, op een lastig te vinden plaats op de site. In plaats van een te openen document maak een zoekfunctie zodat berijders direct zien... Waslocaties waar ik met de kaart welkom ben staan nu in een document, op een lastig te vinden plaats op de site. In plaats van een te openen document maak een zoekfunctie zodat berijders direct zien waar gewassen kan worden in hun woonplaats.
Waar blijven de transacties van het laden? Tanken en wassen zijn wel direct zichtbaar.
Kijk ook nog eens naar het incasso systeem. Mijn bankgegevens stonden correct in het systeem (gebruikersinterface) en ondanks dat kreeg ik een melding dat jullie het geld niet konden incasseren. Reden? Stond een compleet andere bank in het financiële systeem.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw bericht,
Hartelijk dank voor uw bericht,
Transacties voor het laden duren aanzienlijk langer voordat deze in het overzicht terecht komen. De reden hiervoor is dat wij de transacties van de diverse aanbieders minder frequent krijgen aangeleverd. Bij brandstof en overige diensten is dit nagenoeg real time. In de toekomst zal dit ongetwijfeld beter worden wanneer het aantal elektrische voertuigen verder toeneemt.
Wat betreft het opzoeken van locaties waar u terecht kunt. Probeer eens onze locator voor uw smartphone. https://tankpas.fuelcostsaving.nl/mobile/pumps/search
TIP: u kunt de pagina opslaan op uw smartphone waardoor deze te gebruiken is als een app.
Het team van tankpas.nl

Makkelijk alles op 1 factuur

x

x

Voor mijn woon-werkverkeer gebruik ik de motor en ik ben nu eindelijk verlost van het printen en bewaren van
bonnetjes.

De aanvraag werd telefonisch geverifieerd wat mij een zeker gevoel gaf, de volgende dag zat de pas in de post.

ttl Bekaf

Betalen voor tanken gaat goed

betalen met pas bij parkeren wordt niet geaccepteerd (drie keer geprobeerd)

Bijzonder prettig en overzichtelijk

Erg snelle levering.

Karo-art

Alles zeer postief

Prima help desk.

Wij zijn zeer teverden. Van bestellen tot aan ontvangst