Werking van de pas

Tankpas bevalt me erg goed, ik had de Tankpas veel eerder in gebruik moeten nemen. Zal het ook andere aanraden.

Goede klantenservice

De vraagstelling van vervangende auto, bij de vraag wil je automatisch op OK drukken maar je moet op Correctie drukken. Het is in mijn ogen geen logische vraag/antwoord.

Hendrik

Gemakkelijk en handig. Vlot geleverd en overzichtelijk

Vlotte afhandeling en geen borg voor de tankpas, kosten zijn overzichtelijk en duidelijk gespecificeerd.

Site bevat veel dezelfde informatie. Het drukwerk bij de kaart is vindt ik persoonlijk al overzichtelijker. Iedere klik op de site verwijst naar dezelfde informatie. Backend van de tankpas lijkt... Site bevat veel dezelfde informatie. Het drukwerk bij de kaart is vindt ik persoonlijk al overzichtelijker. Iedere klik op de site verwijst naar dezelfde informatie. Backend van de tankpas lijkt enigszins verouderd, vooral mobiele apparaten kunnen problemen hiermee onvervinden. Ook knoppen waar je vermeent op te kunnen drukken werken niet, of blijken geen knoppen te zijn.

Snelle willy

Wel oke alleen bellen en dan spreken met die persoon aan de telefoon dit weet niet alles over totaal en andere zaken beetje jammer maar oke

Toevoegen van smartcard optie bij parkeer zones(betalen zonder pin)

Ik ben tevreden met mijn tankpas en de service van uw organisatie.

Ik ben tevreden, heb geen klachten.

Werkt prima en voldoet aan verwachting.

ik mis nog een duidelijk overzichtelijke app voor op de mobiel

Bunt van de

Uitermate slechte ervaringen. Tot op heden, na ruim 2maanden geen tankpas ontvangen, dus ook niet kunnen gebruiken. Klantservice beneden peil, na indienen klacht over herhaaldelijk niet ontvangen... Uitermate slechte ervaringen. Tot op heden, na ruim 2maanden geen tankpas ontvangen, dus ook niet kunnen gebruiken. Klantservice beneden peil, na indienen klacht over herhaaldelijk niet ontvangen van aangevraagde tankpassen tracht klantenservice het probleem bij de klager terug te leggen, dat is onbehoorlijk. Suggestie tot doen afhalen van tankpas omdat versturen/bezorgen kennelijk een probleem is voor tankpas.nl wordt door klantenservice afgedaan met "dat doen we niet". kortom, signalen genoeg ontvangen om geen gebruik te maken van deze dienstverlening. één aanhoudende stroom van wanprestaties, zowel op het gebied van bezorging als klantenservice.

helaas geen kunnen vaststellen tot mijn spijt.

klantenservice: een klant heeft altijd gelijk! de beste mensen moet dit leren en direct in de praktijk brengen, medewerkers direct terug naar school sturen dus! Levering Tankpassen: dit proces deugt... klantenservice: een klant heeft altijd gelijk! de beste mensen moet dit leren en direct in de praktijk brengen, medewerkers direct terug naar school sturen dus! Levering Tankpassen: dit proces deugt niet, direct onder de loep nemen, is rijp voor directe verbetering en vooral toezicht en controle.

Toevoegen van smartcard optie bij parkeer zones(betalen zonder pin)