Werking van de pas

Healthcare4You

Mijn ervaring is positief. Ik kan overal tanken met de pas wanneer het mij uitkomt.

Snelle levering en correcte afschrijving van de facturen

Center 4 Energy Den Bosch

AANRADER

de kaart met vele extra services, de tankpas voor de ondernemer.

Nee, niet echt

Fragranza Perfumes

Zeer positief, snel in gebruik qua afrekenen bij het tankstation, alle tankbeurten op 1 factuur. Super!

Het gebruikersgemak! Erg fijn 1 factuur voor het tanken. De overige diensten hebben wij nog niet benut, maar ongetwijfeld is hier ook het grote voordeel het gebruikersgemak.

Voor Fraganza Perfumes geldt hetzelfde als bij DoBizzz The Easy Way; Het valt me op dat de factuurdatum bij ontvangst op een eerdere datum is (en niet op de feitelijke ontvangstdatum), en de... Voor Fraganza Perfumes geldt hetzelfde als bij DoBizzz The Easy Way; Het valt me op dat de factuurdatum bij ontvangst op een eerdere datum is (en niet op de feitelijke ontvangstdatum), en de betaling via automatisch incasso na ontvangst van de factuur erg snel volgt. Het zou erg fijn zijn om de factuur minimaal 1 week voor incasso te ontvangen. U stelt de klant dan ook beter in staat voor voldoende saldo op de rekening te reserveren en zo zal het me stevens niet verbazen dat u uw storno percentage en bijkomstige kosten hiermee kunt verlagen.

DoBizzz The Easy Way

Het valt me op dat de factuurdatum bij ontvangst op een eerdere datum is (en niet op de feitelijke ontvangstdatum), en de betaling via automatisch incasso na ontvangst van de factuur erg snel volgt.... Het valt me op dat de factuurdatum bij ontvangst op een eerdere datum is (en niet op de feitelijke ontvangstdatum), en de betaling via automatisch incasso na ontvangst van de factuur erg snel volgt. Het zou erg fijn zijn om de factuur minimaal 1 week voor incasso te ontvangen. U stelt de klant dan ook beter in staat voor voldoende saldo op de rekening te reserveren en zo zal het me stevens niet verbazen dat u uw storno percentage en bijkomstige kosten hiermee kunt verlagen.

Doet exact wat ik wil, tot nu toe bij elk pompstation

Ja, zelf een pincode kiezen, ideaal, zo vergis ik me niet.

Nee, is echt prima zo

5Kamp BV

Geen gedoe met bonnetjes of pasjes meer

europees in te zetten

wat betekend dit voor mijn belasting aangifte

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Om uw vraag te beantwoorden, u kunt met onze facturen gegarandeerd alle BTW van de transacties in Nederland terugvorderen.
Het...
Het team van Tankpas.nl

Ik dacht dat elektisch opladen gewoon kon met de benzine pas. Blijkt dat er een ander ding nodig is om elektrisch te laden. Dat is jammer en niet 100% duidelijk op website.

vermeld op de pas welke opties mogelijk zijn (zoals carwash, etc)

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij zullen een wijziging doorvoeren op de site om dit beter aan te duiden.
Het team van Tankpas.nl

Overzichtelijk

Ik ben niet de eindgebruiker, maar als werkgever tevreden
. Geen tips