Werking van de pas

Interraad

Werk na drie maanden la niet meer

nee

Langer functionerenden passen

KOVO BV

Prima,
Medewerker gebruikt pas.
Onlangs telefonisch contact gehad om een wijziging door te geven, dit werd heel vlot en vriendelijk behandeld.

Functioneert goed. Heb alleen de laatste weken paar keer problemen gehad met de laadsleutel

met name wat allemaal met 1 pas gedaan kan worden in combinatie met de lage kosten

Ik vind de info op de website summier. Ik heb wel begrpeen dat dit van jullie een bewuste keuze is

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie en de tijd die u genomen heeft om uw feedback naderhand kenbaar te maken.
Waardevolle informatie die ons helpt de dienstverlening en communicatie te blijven verbeteren!
Het team van Tankpas.nl

Tevreden tanker

Functioneel en overzichtelijke specificaties

Goed, aanvragen ging makkelijk en simpel

nvt

nvt

Super product

Gemakkelijk

Alles goed

Bert Renkema

Geweldige tankpas maar in buitenland zoals Frankrijk en Spanje alleen maar bij bepaalde merkststions tegebruiken jammer

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Hartelijk dank voor uw reactie.
Gelukkig bevalt de tankpas u goed. Wij werken constant aan uitbreiding van ons netwerk zo zijn er afgelopen jaar bijna 2.000 tankstations in het buitenland toegevoegd :)
In België kunt u inmiddels bij meer dan de helft van alle tankstations terecht, u kunt hier ook onze tanklocator gebruiken om de dichtsbijzijnden tankstations met (indien beschikbaar) prijsinformatie.
Ga hiervoor met uw telefoon naar: https://tankpas.fuelcostsaving.nl/mobile/pumps/search
Door deze op te slaan op uw telefoon zal deze werken als web-app.
Het team van Tankpas.nl

Ben zeer tevreden