Werking van de pas

HorecaTip

So far so good! Handig en gemakkelijk

Onderhoud bij quickfit, wasstraat

M. Schutten EMES Interim & Advies

Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag voor een nieuwe tankpas. Duidelijke maandelijkse facturen, met daarin helder aangegeven wat de BTW bedragen zijn en voor welk bedrag wanneer getankt is.

Heldere informatie op de website en de verwachtingen zijn vooraf volledig duidelijk.

Helemaal op de goede weg, geen verbeterpunten

Reactie Tankpas.nl:

Harteljik dank voor uw enthousiaste bericht!
Wij blijven uiteraard werken aan verbeteringen aan ons product en websites. Bij nieuwe updates zullen wij informeren via onze nieuwsbrief.
Bij...
Harteljik dank voor uw enthousiaste bericht!
Bij vragen of problemen neem gerust contact met ons op.
Het team van tankpas.nl

Tankpas werkt eenvoudig. Alleen door ontbreken van chip op de pas kun je niet bij elk tankstation of wasstraat terecht.
Daar waar ze de magneetstrip hebben afgeplakt werkt het niet.

eenvoudig in gebruik.

chip op de pas zodat alle automaten gebruikt kunnen worden.

Johan Veugelers

Prima, ook in België bij de meeste tankstations te gebruiken. Alles fijn op 1 factuur.

Goede klantenservice, snelheid.

K.W. van Ouwerkerk

Ben zeer tevreden met en over het gebruik van de tankpas. Had ik veel eerder moeten weten.

Keep up the good work! IK vind in elk geval de toevoeging van Kwik-Fit prettig omdat mijn. dealer erg ver weg zit en Kwik-fit nagenoeg om de hoek. Alleen de claim dat je er altijd terecht kunt, is... Keep up the good work! IK vind in elk geval de toevoeging van Kwik-Fit prettig omdat mijn. dealer erg ver weg zit en Kwik-fit nagenoeg om de hoek. Alleen de claim dat je er altijd terecht kunt, is niet juist. IK moest toch echt een afspraak maken voor banden en vloeistof controle.

Keep up the good work!

Hartelijk dank voor uw bericht,
Hartelijk dank voor uw bericht,
De KwikFit service is inderdaad erg gemakkelijk en kosten besparend. Wel vervelend dat u niet zonder afspraak de check heeft kunnen laten uitvoeren, dit is wel zoals de service bedoeld is. Mocht u het in de toekomst wederom ervaren dan vernemen wij dit graag .

Erg gebruiksvriendelijk

snelheid van levering

geen app,bespaartips

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij hebben wel een zogenaamde web-app waarmee u de goedkoopste tankstations kunt vinden.. Door deze op te slaan op uw telefoon kunt u deze altijd direct gebruiken.
U vind hem hem hier: https://tankpas.fuelcostsaving.nl/mobile/pumps/search
Het team van Tankpas.nl

Eerst adverteren dat de meeste aanvragen zonder borg kan. Nadat ik al mijn gegevens heb ingevuld komt er een borg van 400 EURO te staan. Dat is 200 euro meer dan standaard bij MKB brandstof. Slechte... Eerst adverteren dat de meeste aanvragen zonder borg kan. Nadat ik al mijn gegevens heb ingevuld komt er een borg van 400 EURO te staan. Dat is 200 euro meer dan standaard bij MKB brandstof. Slechte communicatie

Duidelijk kostenoverzicht op de site met vermelden dat borg 400 euro kan zijn.

Geachte heer/mevrouw
Geachte heer/mevrouw
Recentelijk ontvingen wij van u een beoordeling. U geeft dat onze communicatie onduidelijk is omdat wij adverteren een tankpas zonder borg te vertrekken. Wij proberen duidelijk te informeren hoe hiet zit met de borg. Zo leggen wij op diverse pagina's uit dat wij geen standaard borg hanteren, maar altijd kijken naar de beschikbare gegevens over een bedrijf. Wij verstrekken in veel gevallen dan ook de tankpas zonder borg, maar kunnen dit niet altijd doen. Bovendien is een eventueel borgbedrag zelfs variabel en kunnen wij pas definitief aangeven over er een borg van toepassing nadat u de gegevens ingevuld heeft op de webite.
Wij zijn van mening dat deze manier van handelen eerlijker is dan iedereen een standaard borg vragen.

HardBall Consulting

Snel,makkelijk,duidelijk

de onafhankelijkheid van een bepaalde brandstofmerk

4betteradvice.nl

Simpel snel en makkelijk!

Eenvoudige online aanmelding zonder gedoe

Prima snelle service