Werking van de pas

Tot nu toe meer dan voortreffelijk, alles werkt, duidelijk overzicht op de website etc etc

nvt

n.v.t.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij werken er constant aan om onze dienstverlening te optimaliseren.
Als er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij u op...
Als er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij u op de hoogte via onze nieuwsbrief. Mocht u vragen hebben staan wij u graag telefonisch te woord.
Veel tankgemak toegewenst!
Het team van tankpas.nl

Gebruiksvriendelijk!

Fijne pas, makkelijk in gebruik

Levent torbali

Watten slecht

Watten slecht!!!!!

Rolled

Slechts ervaring in bestellen en 2 maal gebruik van de pas. Dat was prima.
Nog geen ervaring met betaling en facturatie ivm korte gebruik van de pas.

nee

Slecht!! Sturen rekeningen gelijk na een dag door terwijl ze zeggen binnen een maand de facturen te betalen en daar wachten ze gewoon tot jebetaald want dan kunnen ze het benzine station betalen... Slecht!! Sturen rekeningen gelijk na een dag door terwijl ze zeggen binnen een maand de facturen te betalen en daar wachten ze gewoon tot jebetaald want dan kunnen ze het benzine station betalen gelijk na de dag dat ik een keer getanked krijg ik een boete binnen van een tankstation dat ik niet betaald had

nee

Snel, makkelijk en heldere administratie

de snelheid van de aanvraag en levering.

Prima. Snel en makkelijk

nee normaal

Hoe zit dat precies met de machtiging. Ik heb niets hoeven in te regelen qua machtiging bij de bank.

Hartelijk dank voor uw bericht,
Hartelijk dank voor uw bericht,
Wij werken met een zogenaamde ' Core incasso' en niet met een SEPA B2B machtiging. U geeft dus tijdens het bestellen een machtiging af dat wij van uw rekening mogen incasseren.
Als u hier verdere vragen over heeft dan horen wij het graag,
Het team van Tankpas.nl

Snelle service.

Je wordt snel klant en hebt de pas ook snel in huis.

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw leuke reactie!
Bij vragen of problemen neem gerust contact met ons op!
Het team van Tankpas.nl