Werking van de pas

In de korte tijd dat ik met tankpas werk (3 weken) al twee keer gehad dat de pas niet werd geaccepteerd op de betreffende pomp (De Meern langs A12 en "Het Oog" Roelofarendsveen). Voor mij moet het... In de korte tijd dat ik met tankpas werk (3 weken) al twee keer gehad dat de pas niet werd geaccepteerd op de betreffende pomp (De Meern langs A12 en "Het Oog" Roelofarendsveen). Voor mij moet het 100% werken, anders heb ik nog steeds een bonnenboekhouding, NAAST tankpas-services

Nog niet, te vroeg. Voorlopig zie ik het aan, pas als ik over bovenstaande een goed gevoel krijg ga ik er mee door. Voor nu beveel ik het nog niet aan, maar ik kan pech hebben gehad, dus ik kijk het... Nog niet, te vroeg. Voorlopig zie ik het aan, pas als ik over bovenstaande een goed gevoel krijg ga ik er mee door. Voor nu beveel ik het nog niet aan, maar ik kan pech hebben gehad, dus ik kijk het nog aan.

Website bleek niet beschikbaar toen pas voor tweede keer werd geweiger. Misschien toeval, dat meerdere diensten in onderhoud waren?

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw reactie,
Bedankt voor uw reactie,
Wij hopen dat het inmiddels is gelukt met het tanken. Indien u nog steeds hinder ervaart neem dan contact met ons op. Onze pas werkt bij meer dan 99% van de tankstations in Nederland. Indien nodig vervangen wij graag uw tankpas.
het team van Tankpas.nl

Easylon Loon & Salaris B.V.

Tot nu toe prima ervaring

Designlogic Holding Bv

Ervaringen met tanken en parkeren

Q-park
acceptatie

meerdere kaarten op een account
geschiktheid voor alle parkeeracties

Heel blij mee gaat erg goed

Roebroek Pensioen Expertise

De tankpas biedt mij voornamelijk fiscale voordelen. Ik hoef voortaan geen bonnetjes met kilometerstanden bij te houden en te administreren. Daarnaast is het vooral makkelijk.

Als u besluit om een tankpas op wat voor reden ook te blokkeren dan stel ik voor dat u de gebruiker daar van in kennis stelt. Niets is zo vervelend als blijkt dat je tankpas niet werkt omdat uw... Als u besluit om een tankpas op wat voor reden ook te blokkeren dan stel ik voor dat u de gebruiker daar van in kennis stelt. Niets is zo vervelend als blijkt dat je tankpas niet werkt omdat uw organisatie op een verkeerd rekeningnummer incasseert.

Rijschool Willemsen VOF

Fijn en snel contact.

Snelle levering en klantvriendelijk personeel.

Mogelijk de naam van het product aanpassen ivm facturering en de naam op uw site.

DP Solutions

Ideaal, geen gedoe meer met bonnetjes. En helemaal super dat het ook werkt om je auto te wassen

ideaal, geen gedoe meer met bonnetjes.

R&R MILIEUTECHNIEK B.V.

UITSTEKEND