Werking van de pas

Heel makkelijk!

Voor veel zaken te gebruiken ,geen gedoe met bonnetjes

Evt chip kaart op kaart zetten? ik vind t swipen niet zo handig.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw bericht.
Hartelijk dank voor uw bericht.
Ook wij kijken uit naar het moment dat de magneetstrip niet meer nodig is bij een tankpas. Zodra ook tankpassen over kunnen op techniek met een chip zullen wij dit direct ondersteunen. Uiteraard zullen wij hierover informeren wanneer dit zover is.
Het team van tankpas.nl

Menk Slot / PLMConsult

Hiervoor had ik een tankpas van MKB Brandstof. Hierbij moest eerst een borg worden gestort en een maandbedrag vooruit worden betaald. Ook werd deze pas niet in Duitsland ondersteund. Met tankpas... Hiervoor had ik een tankpas van MKB Brandstof. Hierbij moest eerst een borg worden gestort en een maandbedrag vooruit worden betaald. Ook werd deze pas niet in Duitsland ondersteund. Met tankpas hoeft dit allemaal niet.

Een nadeel van tankpas is dat het pasje nog met een magneetstrip werkt en niet met een chip. Dat betekend dat men niet van alle automaten gebruik maken kan

Zonder poespas kan gebruik worden gemaakt van tankpas. Aanvraag wordt snel afgehandeld, zonder borg en vooruit betalingen

tankpas heeft nog steeds een magneetstrip ipv chip

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie.
Hoewel de tankpas werkt met een magneetstrip mag dit geen belemmering zijn om de pas overal te gebruiken. Met de tankpas kunt u bij meer dan 99% van alle tankstations in Nederland terecht. Indien u een station treft dat de pas niet accepteert dan vernemen wij dit graag. In veel gevallen kunnen wij acceptatie dan alsnog mogelijk maken.
Het team van tankpas.nl

Bova montage.

Tot nu toe werk het allemaal, zowel het tanken met de pas en het laden met de Teck.

Super snel.

/dev/noo

Goed al werkte de pas 1 keer niet bij een tankstation in nl

SH

Erg positief

snelle service, heldere informatie

wel even zoeken hoe in de app de koppeling werkt met yellowbrick

Ik tank bij Tango en daar wordt de pas niet direct herkend. Pas de tweede maal.

Nee nog niet.

Nog niet

Flexpedia B.V.

Werkt bijzonder makkelijk! Binnenkort naar Europa om daar te testen, maar daar twijfel ik geen moment aan. Goede service ook!

Service van de klantenservice!

Portaal mag wel iets duidelijker met meer informatie over wat er allemaal met de pas kan. Is nu heel summier

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review :)
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review :)
Wij hebben onze portal bewust zo clean mogelijk gehouden, en ervoor gekozen bij elke tankpas een brochure mee te sturen met alle mogelijkheden van de tankpas. Indien u deze niet heeft laat het vooral weten, dan sturen wij deze alsnog even na. Uiteraard zullen wij uw verbeterpunt zeker meenemen ter evaluatie.
En wat betreft tanken in het buitenland, dit moet vast goed komen, zolang u tankt bij tankstations die het DKV logo op de borden hebben staan zal de pas geaccepteerd worden. DKV heeft ook een eigen stationfinder, hier vindt u gemakkelijk tanklocaties die op uw route liggen: https://www.dkv-euroservice.com/DKVMaps/
Indien u vragen heeft, bel of mail ons gerust.
het team van Tankpas.nl

Primera Volendam

Heb hem net maar bevalt prima

Persoonlijk contact, heel fijn

De pas zelf heeft in mijn geval twee strippen, het is bij in gebruik name niet heel duidelijk dat er een Europese en een Nederlandse kant aanzit

Hartelijk dank voor uw beoordeling,
De twee magneetstrips zijn soms wat verwarrend maar helaas noodzakelijk. De NL magneetstrip kunt u overigens goed herkennen omdat deze dunner is dan de EU variant, dat maakt het bij het tanken hopelijk toch weer iets makkelijker.
Indien u vragen heeft over uw pas kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen,
met vriendelijke groet,
Het team van Tankpas.nl

Op zich prima, al verbaas ik me dat ik iedere keer dat ik tank de vraag krijg of ik met een andere auto rijd !

Snelle acceptatie, maandoverzichten zijn duidelijk

Zier boven, eerste opmerking

Hartelijk dank voor uw beoordeling,
Bij tankpas transacties is het gebruikelijk dat de keuze gemaakt dient te worden of er met een vervangende auto getankt is. Dit zorgt er namelijk voor dat de exacte kilometer administratie en brandstofverbruik voor de auto in kaart gebracht kan worden. Wanneer er met een vervangende auto gereden wordt, hoeft u ook geen kilometerstand in te voeren.
Indien u verdere vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen,
Het team van Tankpas.nl