Werking van de pas

Tot nu toe geen problemen

Roel Winkel

Met het tanken gaat het prima, bij Kwikfit kennen ze het niet en wensen er niet mee te werken, in de Bijenkorf parkeergarage van Qpark ook niet

Née prima

Reactie Tankpas.nl:

Beste Roel,
Beste Roel,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen even contact met u opnemen omtrent de problemen die u ervaart met Kwikfit en de bijenkorf garage. Uiteraard is het de bedoeling dat u bij de kwikfit gewoon geholpen kan worden, en ook acceptatie bij de bijenkorf garage zou geen problemen mogen opleveren.
Het team van tankpas.nl

Ok

nee

nee

Makkelijk aan te vragen, makkelijk in gebruik

Absnel

Gemakkelijk en heel fijn om te gebruiken!

Snelle verzending en de geboden mogelijkheden

Ja, het was in begin niet echt duidelijk welke magneet deel gebruikt moedt worden voor NL. Later wel duidelijk.. Maar mag wat duidelijker

Snelle levering, makkelijk in gebruik, wordt vrijwel overal geaccepteerd.

Makkelijk te vinden via google

Ik ben eigenlijk ook op zoek naar samenwerkende organisaties, waarmee zou tankpas de handen ineen kunnen slaan om bijvoorbeeld aanbiedingen (op bv. de autowasstraat) te kunnen regelen voor hun... Ik ben eigenlijk ook op zoek naar samenwerkende organisaties, waarmee zou tankpas de handen ineen kunnen slaan om bijvoorbeeld aanbiedingen (op bv. de autowasstraat) te kunnen regelen voor hun abonnementhouders?
Of bijvoorbeeld een regelmatige mailing met daarin de goedkoopste tankstations, gericht op de regio van de abonnementhouder. Ik zou daar absoluut interesse in hebben.

Captain Power

Na aanschaf van de tankpas tot nu toe alleen positieve ervaringen.

Zoals aangegeven geen problemen

Heb tot nu toe nog geen verbeterpunten

TradeSquare

Tot nu toe redelijk goed. Af en toe wat onhandig met de twee strips (NL en EU).

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling,
Hartelijk dank voor uw beoordeling,
De twee magneetstrips kunnen inderdaad soms verwarrend zijn. Een handigheidje is dat de NL magneetstrip een stuk dunner is dan de EU variant. Ook hebben wij een pijltje op de pas gezet, tankt u onbemand biedt dan de pas zo aan de de pijl naast 'NL' naar de kaartlezer toewijst.
Heeft u vragen, dan kunt u ons uiteraard altijd even bellen.
Het team van tankpas.nl

NWVN

Ik gebruik hem nog niet zo lang maar tot heden gaat het uitstekend.

De aanvraag ging heel soepel

Geen aanmerkingen