Werking van de pas

Michel Smith / Three Consultancy

Makkelijk

Snel en makkelijk geregeld, eigen pincode.

Op de website doet u voorkomen of je met de pas OOK elektrisch kunt laden. De voordelen van de PAS op een rijtje, daar staat dit "voordeel" tussen. Dit blijkt niet zo te zijn! daar moet apart de... Op de website doet u voorkomen of je met de pas OOK elektrisch kunt laden. De voordelen van de PAS op een rijtje, daar staat dit "voordeel" tussen. Dit blijkt niet zo te zijn! daar moet apart de sleutelhanger voor worden bijbesteld, die extra kost. Dit heeft mij er toe gebracht, nadat dit mij duidelijk was en de pas al besteld was, om deze sleutelhanger niet bij te bestellen. Ik vind dit misleidend.

Hartelijk dank voor uw bericht,
Hartelijk dank voor uw bericht,
Wij vinden het vervelend te vernemen dat u de informatie op de website als onduidelijk heeft ervaren. Wij streven ernaar altijd transparant te zijn. Tijdens het bestelproces proberen wij zo duidelijk mogelijk weer te geven wat de totale prijs zal zijn van de combinatie van gekozen producten.
Wij zullen onze informatie pagina inzake het elektrisch laden nog eens kritisch beoordelen en aanpassen waar nodig. Uiteraard moet ook hier duidelijk zijn dat er bij het aanvragen van de laadsleutelhanger een meerprijs gerekend wordt.
Nogmaals dank voor uw bericht. Wij hopen uiteraard dat u verder naar tevredenheid gebruik maakt van de tankpas.
Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Snel, Eenvoudige aanvraag, Correcte facturering

Snelheid en eenvoud

Ga zo door....

Bedankt voor uw enthousiaste reactie!
Wij blijven ons inzitten ons product simpel maar zo compleet mogelijk te maken. Wanneer wij nieuwe mogelijkheden toevoegen zullen wij u informeren via onze nieuwsbrief.
Het team van tankpas.nl

Fijne pas, doet wat hij moet doen

Gemak

Dat het maandbedrag in 1 keer voor een jaar betaald diende te worden

Anoniemer

Redelijk. Er staat niks over een eigen bijdrage maar dit komt er wel bij:(

1 kaart waarbij je zowel kan taken als carwash

Achteraf moest ik een eigen bijdrage betalen terwijl dit niet stond bij het bestellen van de kaart.

Reactie Tankpas.nl:

Hartelijk dank voor uw bericht.
Hartelijk dank voor uw bericht.
Wij hopen dat u het ok vindt dat wij heel even telefonisch contact met u opnemen. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat u voor onverwachte kosten bent komen te staan. Wij vernemen graag wat er precies onduidelijk was zodat wij dit in de toekomst wellicht kunnen verbeteren.

De Aanzet Metselwerken

Werkt geweldig.Alles netjes op een factuur dus geen gezeur meer over bonnetjes door de boekhouder en belastingdienst.

Op heel veel plekken te gebruiken dus ook bij de minder bekende merkpompen.

Tol bij Nederlandse tunnels toevoegen aan de standaard tankpas.

Bedankt voor uw enthousiaste reactie!
Wij blijven ons inzetten voor acceptatie voor zoveel mogelijk aan vervoer gerelateerde diensten. De tol bij Nederlandse tunnels staat ook absoluut op onze wensenlijst. Wanneer wij nieuwe acceptatiepunten toevoegen aan de tankpas houden wij u hiervan op de hoogte via onze nieuwsberichten.
Heeft u vragen of opmerkingen over uw tankpas, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen :)

Nicolaasverf

Werkt prima!!!

Gewoon prima!!

Geen verbetertips

SWM Lucht- & Koeltechniek

De tankpas werkt heel handig, we zijn er heel blij mee.

Je kan overal tanken en parkeren

Barla Food BV

Overal met gemak getanked en auto wassen. Super service

Overal kunnen tanken

Wereld wijd tanken

Van veen Bouwadvies

Ideaal, makkelijk in gebruik. Toppie.

Zeer gebruiks vriendelijk