Werking van de pas

Edwin Verkaik, Triple A Labservice

(Bewerkt)

Wat heeft het voor zin om nu na twee weken gebruik, nog zonder enige factuur te hebben ontvangen een beoordeling te schrijven !!!!!!!

Nug steeds vind ik deze enquete zinlos bij geen...

Nug steeds vind ik deze enquete zinlos bij geen volledige ervaring met de tankpas

Het werkt

bv deze enquete

Westra marketing en more bv

Helemaal super

Intodis

Voorlopig goed

Alles in 1 pas

Zelfstandige - 1 tankpas

Tot op heden weinig problemen met de tankpas gehad. Alleen heb ik wel gemerkt dat sommige laadpalen in Rotterdam (gemeentelijke palen) niet altijd even goed reageren op mijn laadsleutelhanger. Dit... Tot op heden weinig problemen met de tankpas gehad. Alleen heb ik wel gemerkt dat sommige laadpalen in Rotterdam (gemeentelijke palen) niet altijd even goed reageren op mijn laadsleutelhanger. Dit kan echter ook aan de laadpalen liggen, ze geven niet altijd even snel feedback dat de pas is herkend. Na nog een keer aanbieden werkt het vaak wel meteen. Daarnaast zou het duidelijker op de site kunnen worden vermeld dat de pasbijdrage van het hele eerste jaar meteen worden gefactureerd en geïnd, dit is nu "verstopt" in de algemene voorwaarden. Doordat dit pas actief vermeld wordt in de bevestigingsmail is het enigszins een zure verrassing, echter het is geen onoverkomelijk bedrag. Wassen en parkeren heb ik nog niet kunnen uitproberen.

Snel te bestellen, makkelijk in gebruik

De website laat mij in safari nog geen facturen downloaden, maar gelukkig komen deze ook in de mail.

Reactie Tankpas.nl:

Bedankt voor uw uitgebreide reactie.
Bedankt voor uw uitgebreide reactie.
Het kan voorkomen dat sommige laadpalen wat meer tijd nodig hebben om de sleutelhanger uit te lezen. Dit heeft zoals u aangeef naar verwachting te maken met de laadpaal, maar zou niet langer mogen duren dan enkele seconden. Merkt u dat het langer duurt of steeds langer duurt om de laadsleutelhanger uit te lezen, laat het ons weten, dan sturen wij u voor de zekerheid gewoon een nieuwe toe :)
De kosten voor de tankpas zijn nu nog per jaar, maar zullen wij gaan aanpassen naar maandelijks.
Nogmaals bedankt voor uw uitgebreide reactie. Als vragen heeft over de tankpas laat het ons weten.
Het team van tankpas.nl

Ulas detachering

Het is eenvoudig snel en handig .ik ben echt tevreden

Mischien ook handig als je naast tanken ook andere dingen bij de benZine atation mee kunt betalen vb koffie , drink produkten en broodjes

Ik heb hem 1x gebruikt
werkt perfect

Hele fijne pas en laadkey die echt overal te gebruiken is!

Fijne laadkey die aan je sleutelbos kan ivo een pasje

Geen ja goedkopere maandbijdrage ?

Van Schalkwijk rij-instructeur

Heel snel een account kunnen aanmaken en de tankpas krijg je heel snel in huis

snel en makkelijk te gebruiken tankpas

Rohacare

Werkt prima

Niet specifieke

Pas heeft nu nog magneet strip en geen chip.
Is fraude gevoeliger.

bij telefonisch contact direct juiste persoon aan de lijn