Werking van de pas

Het tanken gaat goed. Ik heb geen hinder mogen ervaren.

Geen borg storten voor het tanken.

Ik was wel wat verrast dat pasgebruik in 1x werd gefactureerd en niet per maand.

Marco Rietdijk Keukenmontage

Prima en fijn dat ik er overal mee kan tanken.

snel geregeld kon worden

nee

Sil Stranders-Geluk

Tankpas maakt er een puinhoop van. Mijn vrouw en ik hebben in december allebei een account aangevraagd. Geld afschrijven gaat prima maar mijn vrouw kan niet tanken met haar pas, er verschijnen zelfs... Tankpas maakt er een puinhoop van. Mijn vrouw en ik hebben in december allebei een account aangevraagd. Geld afschrijven gaat prima maar mijn vrouw kan niet tanken met haar pas, er verschijnen zelfs getankte bedragen van andere tankpas gebruikers op haar factuur! Met mijn tankpas kan wel getankt worden, maar het lukt ons beide niet om in te loggen op onze accounts "Door onderhoudswerkzaamheden is deze service op dit moment niet beschikbaar" en dat nu al 3 weken lang!

Tanpas.nl is uitstekend in het vullen van hun eigen portemonee, alle kosten voor het jaar zijn binnen no time van je rekening afgeschreven daarna kun je wat tankpas betreft in de stront zakken.

De beloofde diensten ook daadwerkelijk leveren zou al een hoop schelen.

Geen borgstelling en snel online geregeld

Zoals je mag verwachten; daar betaal je toch voor?

Neen

Neen

Snelle service bij de klantenservice en duidelijkheid via de website

Snelle service
Duidelijkheid

R shipping

Werkt super goed echt een aanrader

werkt goed
makkelijk

Huisartswaarnemer Boer

Nog maar kort ervaring.
Ontbreken van bonnetjes is handig.

De rekening voor de tankpas was een onaangename verrassing.

Stond vast wel op de site,maar voor mij niet duidleijk genoeg,

Zie boven

Tot nu toe 2x gebruik gemaakt van de pas. 1x met tanken en 1x in een Q-park. Beide keren verliep de betaling zonder problemen. De aanvraag van de pas is in een paar minuten gebeurd en je hebt de pas... Tot nu toe 2x gebruik gemaakt van de pas. 1x met tanken en 1x in een Q-park. Beide keren verliep de betaling zonder problemen. De aanvraag van de pas is in een paar minuten gebeurd en je hebt de pas al binnen enkele dagen in huis!

Je hoeft geen hoge borgsom te betalen wanneer je de pas besteld. En het is prettig dat je in heel Europa met 1 pas kan tanken.

Makkelijk bestellen.
Snel in huis.

1 x per maand aan het eind van de maand een factuur sturen.